گفت‌وگوی «جام‌جم» با تهیه‌کننده و مجری برنامه شبکه تهران

گپ دلبرونه با کودکان

آینده‌سازی کودکان و نوجوانان

شبکه آموزش، آموزشگاه سراسری رسانه‌ملی درایران اسلامی است. گام‌های اساسی، عالمانه، خردمندانه و تخصصی این آموزشگاه ملی و شبکه مردمی با تولید برنامه‌ها و مجموعه‌های آموزشی و پرورشی باحضور کارشناسان، استادان و هنرمندان و دستاوردهای مهم و ارزشمند آن به‌ویژه در سال‌های اخیرجزو افتخارات شبکه و تاریخ تحولات علم و هنر و رسانه صدا‌وسیما و آموزش‌و‌پرورش کشور است.
کد خبر: ۱۴۴۸۴۹۳
نویسنده جبار  آذین - منتقد و مدرس سینما،تئاتر و تلویزیون
 
در میان انواع برنامه‌های خوب، تاثیرگذار و مجموعه‌های هدفمند و درخشان شبکه آموزش، مجموعه قابل‌تامل، مبتکرانه و ارزشمند و تخصصی «یکی بود، یکی نبود» با رویکرد پاسداری هنرمندانه قصه‌ها و ادبیات کهن ایرانی ازجمله؛ کلیله‌ودمنه، منطق‌الطیر، مثنوی معنوی، دیوان پروین اعتصامی، جوامع‌الحکایات و... و اجرای نمایشی آنها با یاری کودکان و نوجوان علاقه‌مند و مستعد سراسر کشور بعد از گذران مراحل شناسایی و آزمون و آموزش چهره‌های خلاق کودک و نوجوان برای ایفای نقش در داستان‌های این برنامه و همچنین پاسداری از زبان فارسی توانست در شبکه آموزش و رسانه‌ملی و کشور خوش بدرخشد و نظر‌های مثبت خانواده‌ها، نوجوانان و کودکان، مربیان، معلمان، استادان، هنرمندان، مدیران و مسئولان امور آموزشی‌و‌پرورشی کشور را با خود همراه کند. تجارب و دستاوردهای غنی فصل نخست یکی بود، یکی نبود؛ تولیدکنندگان این برنامه متفاوت و ممتاز را برآن داشته تا در فصل دوم برنامه خود با دستانی پرتر و آیتم‌ها و اهداف متعالی‌تر حضور یابند. یکی بود، یکی نبود در هر دو فصل این امکان و فرصت و بستر مناسب را فراهم آورد تا قشرهای کودک و نوجوان که دارای استعدادها و توانایی‌های پنهان‌مانده‌اند، کشف و معرفی شده و در عرصه‌های هنرورسانه به فعالیت بپردازند. سازندگان یکی بود، یکی نبود در اولین گام بلند خود در فصل نخست، موفق شدند از میان ۷۰۰ علاقه‌مند ثبت‌نام کرده برای شرکت در این برنامه، ۲۰۰ کودک مستعد را گزینش کرده و به همکاری و بازی در مجموعه نمایشی یکی بود،یکی نبود دعوت کنند.حاصل این اهتمام بزرگ،روایت جذاب قصه‌های کهن و هنرآفرینی‌های چشمگیر نوجوانان و کودکان است.به‌گفته مسئولان شبکه آموزش برای فصل دوم مجموعه علمی،آموزشی و هنری و رسانه‌ای یکی بود، یکی نبود از بین ۶۰۰۰ داوطب، ۲۰استعداد درخشان کشف وانتخاب شدند وبرای ایفاگری نقش‌های مختلف،پس ازآموزش وطی مراحل لازم به هنرنمایی پرداختند. شبکه فراگیر آموزش و برنامه و مجموعه نمایشی و هنرمندانه یکی بود،یکی نبود دروازه‌ای متعالی ازعلم وهنرورسانه را دربزرگراه تحولات محتوامحوری و نوین‌سازی ساختاری برنامه‌ها و تولیدات و سریال‌های صداوسیما و پیوند عمیق‌تر رسانه‌ملی با خانواده‌ها، حفاظت واشاعه فرهنگ ملی ودینی، معرفی و احیای قصه‌های کهن ایران‌زمین، ایجاد راه‌های تکامل و پیشرفت نوجوانان و کودکان آینده‌ساز ایران اسلامی گشود. شهرام قدیری، تهیه‌کنندگی و کارگردانی و مدیریت هنری یکی بود، یکی نبود را به عهده دارد. او وسحر حاتمی ودیگرهمکاران‌شان پیشتر برنامه‌ها، فیلم‌ها و مجموعه‌های موفق راز یک پرونده، نقطه طلایی، عملیات آلفا، شیخ مدرس و...را تولید کرده‌اند. یکی بود، یکی نبود شبکه آموزش، بزرگ‌ترین امکان و شرایط استعدادیابی کودک و نوجوان با هدف کشف افراد مستعد درعرصه‌های هنر و رسانه را فراهم کرد. شبکه آموزش، از مراکز مهم استعدادیابی رسانه‌ای، فرهنگی وهنری کشور درحوزه‌های بازیگری، فن‌بیان، دانش کسب‌وکار و فعالیت‌های رسانه‌ای و... برای کودکان و نوجوانان و خانواده‌ها است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روایت اول، شرط پیروزی

در گفت‌وگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانه‌های داخلی و معاند را بررسی کرده‌ایم

روایت اول، شرط پیروزی

مجرمان در قاب شوک

در گفت‌وگو با تهیه‌کننده مستند معروف شبکه سه اولویت‌های موضوعی فصل جدید بررسی شد

مجرمان در قاب شوک

نیازمندی ها