در نامه اپراتورها، آمده بود: «بهرغم افزایش شدید هزینههای ناظر به ارائه خدمات ارتباطی، ناشی از افزایش شدید نرخ ارز و تورم بسیار بالا و با عنایت به اینکه عمده هزینههای اپراتورها ارزی است، تثبیت تعرفه خدمات اپراتورها طی پنج سال گذشته منجر به کاهش شدید قدرت سرمایهگذاری اپراتورها و مانع توسعه فناوریهای جدید ارتباطی اعم از ثابت و موبایل شده است.»
حالا امیر محمدزاده لاجوردی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفته هر نوع تغییر تعرفهای مشروط بر افزایش کیفیت است واپراتور باید بداند قراراست افزایش درآمد خودراچگونه هزینه کند.
قائم مقام وزیر ارتباطات در حوزه ارتباطات افزود: بحث افزایش تعرفه همیشه مطالبه اپراتورهای ارتباطی بوده و در سالهای اخیر این مطالبه بیشتر هم شده است، البته در بازههای مختلف دادههای این اپراتورها را دریافت و ارزیابی میکنیم و متناسب با شرایط تصمیم میگیریم.
وی گفت: اپراتورها درخواست افزایش تعرفه و نیز دادههای آماری از وضعیت شبکه خود را در اختیار ما قرار دادهاند. اختیار و امکان برای تغییر تعرفه داریم، ولی هر نوع تغییر تعرفه مشروط بر این است که آیا همراه با افزایش کیفیت است و اپراتور افزایش درآمد را چگونه میخواهد هزینه کند؟ لاجوردی بیان کرد: بنابراین از اپراتورها برنامه توسعهای خواستهایم، شاخصهای ارتقای کیفیت شبکه را به آنها اعلام کردهایم که شامل شاخص افزایش سرعت، پکت لاس (واحدهای کوچکی از داده به نام بسته ارسال و دریافت است) میشود و گفتهایم که تا پایان سال سرعت دسترسی چقدر باید افزایش پیدا کند و این افزایش کیفیت تا سال دیگر باید چه میزان باشد. وی تاکید کرد: بحث دیگر مربوط به توسعه فناوریهای نو و جدید است. به عنوان مثال در حوزه اینترنت نسل پنجم برنامه خود را به اپراتورها اعلام کردهایم سال آینده باید به چه هدفگذاریای برسیم و سایر نیازمندیهایی که داریم تا زیرساختها توسعه پیدا کند.
معاون وزیر ارتباطات گفت: الان توپ در زمین اپراتورهای ارتباطی است که آیا این شاخصها را میتوانند انجام دهند یا خیر؟ تا زمانی که اپراتورهای ارتباطی نپذیرند که این شاخصها باید پیادهسازی شود، کاری نمیتوان کرد. قرار نیست تعرفه تغییر کند و اپراتور تغییری در زیرساخت و کیفیت شبکه خود فراهم نکند. حتی اصرار داریم این شاخصها باید الحاقیه پروانه اپراتورها شود. وقتی الحاقیه پروانه شود، اگر اپراتور تعهداتش را انجام ندهد، میتوانیم جریمهاش کنیم. بسیاری از کاربران معتقدند اینترنت کیفیت مناسبی ندارد، از این رو دولت نباید با درخواست اپراتورها مبنی بر گرانی اینترنت موافقت کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد