گوگل از هوش مصنوعی جدیدی رونمایی کرده است که میتوان با آن موسیقیهای خاصی را با الهام از سازهای مختلف ساخت. این هوش مصنوعی موسیقی موردنظر شما را از ۱۰۰ ساز مختلف جهانی الهام میگیرد. هوش مصنوعی جدید گوگل Instrument Playground نام دارد و در پرامپت ابتدا باید نام یک آلت موسیقی را بنویسید و سپس با توصیف آن، این هوش مصنوعی به شما یک تکه موسیقی ۲۰ ثانیهای ارائه میدهد.
براساس گزارش وبسایت گوگل، در Instrument Playground بیش از ۱۰۰ ساز گوناگون وجود دارد. شما بعد از آنکه تعیین کردید که چه سازی میخواهید، میتوانید حالت موسیقی را با صفاتی مانند «خوشریتم» یا «عجیب» مشخص کنید. این هوش مصنوعی ۲۰ ثانیه ابتدایی یک قطعه موسیقی را مطابق با پرامپت شما تولید میکند و اغلب بهصورت صدایی انتزاعی و خاص آن را در اختیار شما قرار میدهد.
Instrument Playground درواقع از هوش مصنوعی MusicLM گوگل که در ماه مه (اردیبهشتماه ۱۴۰۲) در دسترس عموم قرار گرفت، استفاده میکند. با این هوش مصنوعی جدید شما میتوانید از میان ۱۰۰ ساز جهانی، یکی را برای شروع موسیقی انتخاب کنید؛ شاید حتی خیلی از این سازها مانند ساز veena از هند، dizi از چین یا mbria از زیمباوه برای کاربر ناشناخته باشند. همچنین با قراردادن یک صفت میتوانید موسیقی خود را مودی، شاد یا عاشقانه کنید.
همچنین معمولاً موسیقیهای این هوش مصنوعی، شاید بسیار دقیقتر از آن چیزی باشد که موردنظرتان بوده است. به عنوان مثال، این ابزار با واردکردن «توبای عصبانی» یک تکنوازی پرسروصدای برنجی را که انتظار داشتید، تولید نمیکند. درعوض موسیقی بیشتر شبیه به صدای یک لوله همراه با آسپیراسیون توبا خواهد بود. همچنین با درخواست «دیجریدو عجیب» صدایی شوم همانند موسیقیهای هانس زیمر خواهید شنید. بهنظر میرسد که خروجی این هوش مصنوعی ترکیبهایی انتزاعی با لایههایی از صدا هستند که احساسات مختلفی را تداعی میکنند.
همچنین برخی از صفتها هنوز در این هوش مصنوعی تعریف نشدهاند. هنگامی که صفتی مثل دمدمی یا روانی را بنویسید، هوش مصنوعی اخطار میدهد.
پس از آنکه هوش مصنوعی تکه شروع موسیقی را به شما ارائه داد، میتوانید بیت، تُن و تنظیمات دیگر را برای ادامه موسیقی اعمال کنید. همچنین میتوانید سازهای بیشتری را به موسیقی خود اضافه کنید. درنهایت اگر از نتیجه کار راضی بودید، میتوانید یک فایل wav. از آهنگ خود دریافت کنید.
منبع: دیجیاتو
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت