به گزارش جام جم آنلاین، «منیر البرش» مدیرکل وزارت بهداشت غزه تاکید کرد: سوخت و کمکهای پزشکی که تاکنون وارد نوار غزه شده به ویژه در مناطق شمالی این باریکه بسیار محدود و ناکافی است.
وی افزود: ویرانههای برجای مانده از حملات ارتش رژیم صهیونیستی علیه بیمارستانهای نوار غزه بیانگر آن است که جنایتی نبوده که اشغالگران آن را مرتکب نشده باشند. بیمارستان اندونزی تبدیل به یک خرابه شده است.
البرش تصریح کرد: نیاز اصلی ما دریافت محمولههای کمکهای پزشکی به ویژه تجهیزات پزشکی و دارو است.
سازمان ملل اعلام کرده است که روز گذشته ۶۱ کامیون حامل کمکهای پزشکی، غذایی و بستههای آب محمولههای خود را در شمال نوار غزه تخلیه کردهاند.
این در حالی است که بر اساس توافق صورت گرفته میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی قرار بود روزانه ۲۰۰ کامیون حامل کمکهای بشردوستانه وارد نوار غزه شود اما تاکنون ۲۴۸ کامیون به این منطقه وارد شده است.
دفتر هماهنگ کننده امور انسانی سازمان ملل (اوچا) با صدور بیانیهای اعلام کرد که تاکنون ۱۱ خودروی اورژانس و یک تخت پزشکی مسطح برای بیمارستان شفای غزه که توسط اشغالگران صهیونیست محاصره و تخریب شد، دریافت شده است.
خبرنگار شبکه المیادین در غزه اعلام کرد که ساکنان این باریکه شدیداً به دریافت کمکهای بشردوستانه نیاز دارند. آنها همچنین به تجهیزات مخصوص برای آواربرداری نیازمند هستند.
وی تصریح کرد: تعداد کامیونهای حامل کمکهای بشردوستانه که وارد نوار غزه شدهاند ناکافی هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: