به گزارش جام جم آنلاین، قدرت الله شفیعی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران درباره برنامه مدیریت ترافیک شهری در مهرماه و در آستانه آغاز سال جدید تحصیلی اظهار کرد: بر اساس ابلاغ تصویب نامه هیأت وزیران در هفته گذشته، ساعت کاری رسمی ادارات و واحدهای ستادی و استانی و مدارس و انتظامی و نظامی اعلام شد.
وی افزود: دستگاههای اجرایی مستقر در سطح شهر تهران، ساعت کاری خود را از هفته گذشته یعنی ۱۸ شهریور به صورت شناور و از ساعت ۷ تا ۹ صبح آغاز کردند و واحدهای استانی و شهرستانی نیز اعلام شد که از ساعت ۷ صبح به خدمات خود ادامه خواهند داد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران همچنین در مورد ساعت شروع به کار مدارس نیز گفت: بر اساس ساعتی که قبلاً هم اعلام شده مقاطع متوسطه ساعت ۷:۳۰ دقیقه صبح و مقاطع ابتدایی هم ساعت ۸ صبح شروع به فعالیت خواهند کرد.
این مقام مسؤول از برگزاری جلسه هماهنگی شورای ترافیک با حضور دستگاههای متعدد به ویژه شهرداری تهران، راهنمایی و رانندگی و آموزش و پرورش در هفته اول مهرماه خبر داد و تأکید کرد: ما همه مسائل را بررسی میکنیم و هرگونه تغییر و تصمیمگیری جدید در این حوزه به اطلاع شهروندان خواهد رسید.
شفیعی یادآور شد: کارکنان زن که سرپرست خانواده هستند و یا والدین شاغل در دستگاههای ستادی استانی و شهرستانی از مزیت شناورسازی ساعت کاری استفاده خواهند کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران اظهار کرد: ما نظرات تمامی دستگاههای مؤثر در زمینه ترافیک شهری از جمله اتوبوسرانی، شرکت مترو و راهور و آموزش و پرورش را جمع آوری میکنیم و بعد از جمع بندی نتیجه را به مردم اعلام خواهیم کرد اما در هر صورت تلاش میکنیم که در هفته اول بازگشایی مدارس، شاهد ترافیک روان در معابر و خیابانها باشیم.
وی ضمن درخواست از شهروندان برای مدیریت رفت و آمد به ویژه در هفته نخست مهرماه افزود: از زمان اجرای طرح شناورسازی، هماهنگیهای بسیار خوبی بین مجموعههای بین بخشی شکل گرفته اما در هفته اول مهرماه این هماهنگیهای درون بخشی به حداکثر میزان خود میرسد و شاهد رفع دغدغه همه شهروندان تهرانی خواهیم بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت