«جام‌جم» روند استرداد اعضای گروهک تروریستی منافقین را بررسی کرده است

منافقین به وقت محاکمه

«اگر مجاهدین خلق می‌خواهند با ایران بجنگند، باید خاک ما را ترک کنند.» این اظهارنظر اخیر نخست‌وزیر آلبانی در ابتدای این هفته، حسابی خبرساز شد.
«اگر مجاهدین خلق می‌خواهند با ایران بجنگند، باید خاک ما را ترک کنند.» این اظهارنظر اخیر نخست‌وزیر آلبانی در ابتدای این هفته، حسابی خبرساز شد.
کد خبر: ۱۴۱۴۵۹۱
نویسنده مریم عاقلی - گروه سیاسی

ادی راما در اولین اظهارات پس از یورش پلیس آلبانی به مقر منافقین گفته بود: «اگر آنها می‌خواهند از خاک ما برای جنگ با ایران استفاده کنند، باید خاک آلبانی را ترک کنند؛ چون آلبانی هیچ قصدی برای در جنگ بودن با ایران نداشته و دوست ندارد هیچ‌کس از مهمان‌نوازی ما سوءاستفاده کند.» حالا مقصد جدید منافقین هم ظاهرا کنسل شده و آنها باید به دنبال پناهگاه جدیدی باشند که سال‌های آخر عمر خود را در آنجا بگذرانند؛ چراکه طبق اخبار واصله خبرنگار جام‌جم، وزارت اطلاعات هم مدارک جدیدی را برای محاکمه اعضای این سازمان تروریستی آماده کرده است.

ژن مجاهدین تروریست با رژیم بعث گره خورده و روز گذشته هم رسانه‌های سلطنت‌طلب تصویری از داخل پادگان اشرف منتشر کرده و مدعی شدند گروهک تروریستی منافقین برای تجمع این گروهک در پاریس از رغد صدام، دختر صدام برای حضور در این مراسم دعوت رسمی کرده است! البته بعد از اتفاقات اخیر آلبانی و قلع و قمع شدن پیرمردها و پیرزن‌های منافق تیرانانشین، بحث استرداد منافقین به ایران از همیشه جدی‌تر است و سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤال خبرنگار جام‌جم درباره استرداد اعضای تروریستی سازمان مجاهدین به ایران، دو خبر مهم را اعلام کرد و گفت که پیگیری‌ها از طریق پلیس بین‌الملل آغاز شد و با مقامات آلبانی هم رایزنی و صحبت شده، امیدواریم تیرانا اقدام مسئولانه خودش را در این زمینه انجام دهد اما ایران بعد از چهار دهه اقدام تروریستی محض سازمان رجوی، چه برنامه‌ای برای آنها دارد. این سؤال را از معاون حقوقی دولت پیگیری کردیم که دهقان هم نکات مهمی را در این زمینه مطرح کرد.

«دورس» مبدا پروسه محاکمه
۳۰ خرداد امسال روز مهمی در شهر دورس بود و رسانه‌های آلبانی اعلام کردند که بر اثر درگیری میان نیروهای پلیس و عناصر منافقین، یکی از اعضای این گروهک تروریستی به هلاکت رسیده و نزدیک به ۱۰۰ نفر از ساکنین کمپ تیرانا معروف به اشرف ۳ زخمی شده‌اند؛ بعد از آن برخی حساب‌های مشهور که در آشوب‌های پاییز سال گذشته فعالیت بالایی داشتند یا از دسترس خارج شدند یا فعالیت‌های این اکانت‌ها به طرز قابل‌توجهی کاهش داشته و این موضوع، نشان‌دهنده پشت پرده شبکه سایبری منافقین است و تایید می‌کند که ادمین‌های صفحات جوانان محلات در تیرانا آواره شده‌اند.
سه‌شنبه ۳۰ خرداد دقیقا مصادف با آغاز فاز مسلحانه توسط گروه منافقین در سال ۱۳۶۰، لوله همان تفنگی که ۴۲ سال پیش توسط تیم مسعود رجوی به سوی مردم گرفته شده بود، این‌بار توسط پلیس و دولت آلبانی به طرف خودشان بازگردانده شد، اوضاع را علیه منافقین حسابی به هم زد و آن روز مقر گروهک تروریستی منافقین در شهر بندری «دورس» آلبانی شاهد یک درگیری تاریخی‌ بود؛ هرچند بعد از آن وزارت کشور آلبانی طی بیانیه‌ای اعلام کرد که عملیات مذکور در راستای اجرای قانون ویژه پیگرد علیه فساد و جنایت سازمان‌یافته و همچنین تصمیم دادگاه ویژه مربوط به فساد و جنایت سازمان‌یافته انجام شده است و آنها از توافقات مربوط تبعیت نکرده‌اند.

به‌خاطر اوباما
ادی راما، نخست‌وزیر آلبانی در مصاحبه با یک روزنامه آلمانی در پاسخ به این سؤال خبرنگار اشپیگل که چرا درخواست باراک اوباما در سال ۲۰۱۶ برای میزبانی از هزاران نفر از نیروهای مجاهدین خلق در آلبانی را پذیرفته‌اید، گفت: این یک عملیات نجات جان انسان‌ها بود. و وقتی که یک دوست مثل باراک اوباما از ما برای چنین کاری درخواست کمک کرد با افتخار آن را قبول کردیم.

ساسپند شدن منافقین
گروهک منافقین در سال‌های اخیر با کمک یکی از دولت‌های حامی خود، پیشرفته‌ترین سرورها را در یگان سایبری به‌کار گرفته است. گفته می‌شود در این سرورها اطلاعات زیادی از جمله اطلاعات مربوط به مرتبطین و نفوذی‌های منافقین در داخل ایران وجود دارد. یکی از نکات قابل توجه در عملیات ویژه پلیس آلبانی این بود که آنها پس از ورود به کمپ تروریستی منافقین، کلیه تجهیزات الکترونیکی و وسایل غیرمتعارف از جمله تعدادی پهپاد، سرورهای هک و نفوذ رایانه‌ای و تلفن‌های همراه ماهواره‌ای در کمپ اشرف ۳ را کشف و ضبط کرده بودند و این ابتکار عمل باعث شد از زمان اجرای عملیات پلیس ضدتروریسم آلبانی در کمپ اشرف ۳، بسیاری از حساب‌های کاربری منافقین در شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه توییتر از کار افتاده و برخی حساب‌های مشهور که در آشوب‌های اخیر تولیدات رکیکی داشتند از دسترس خارج شوند یا به طرز قابل‌توجهی کاهش پیدا کنند. گروهک منافقین در طول پنج سال اخیر سرمایه‌گذاری سنگینی در جنگ سایبری انجام داده و علاوه‌بر راه‌اندازی و پروموت برخی حساب‌های کاربری مشهور، تعدادی از حساب‌های پر اینتراکشن را هم خریداری کرده بود اما در حال حاضر همگی این‌حساب‌ها از کار افتاده است. به عنوان مثال برخی اکانت‌های تحریک‌آمیز در بلوای پاییزی که نقش لیدری آشوب‌ها را هم برعهده داشت و هرتوییت آن بلافاصله پس از انتشار بیش از ۵۰۰۰ هزار لایک می‌گرفت، اکنون به‌زحمت ۱۰ بازدید می‌گیرد.

ماشین‌های ترول به دنبال ترند رجویسم
ابراهیم خدابنده، یکی از اعضای بریده و جداشده از گروهک تروریستی منافقین درباره فعالیت‌های این سازمان مخوف و زیرزمینی چندی قبل گفته بود: روشی که اکنون سازمان از آن استفاده می‌کند، بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی است. حدود یک سال و نیم پیش، ۱۰۰۰ دستگاه رایانه برای سازمان از طریق یک شرکت آلبانیایی وارد این کشور گردید و به سازمان که سفارش‌دهنده بود، داده شد. عکس‌هایی هم که اخیرا منتشر شد، مؤید همین مطلب است. اعضای سازمان تلاش می‌کنند در شبکه‌های اجتماعی، پست‌های مریم رجوی را پربیننده کنند، در این راستا از ماشین‌های ترول برای ترند کردن مریم رجوی و سازمان استفاده می‌کنند. فعالیت‌های سازمان در شبکه اجتماعی اینستاگرام افزایش پیدا کرده، چون توییتر و فیسبوک محیط کنترل‌شده‌تری دارد. اینها اکانت‌های فیک زیادی می‌سازند و از آنها استفاده می‌کنند. هر یک از اعضای سازمان ممکن است بیش از ۱۰ حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی داشته باشند که تصاویر بیشتر آن حساب‌ها، دخترهای جوان و با نام‌های آذر، اکرم و... است. همچنین به‌طور گسترده با فالوئرهای‌شان ارتباط برقرار می‌کنند. ترفند جذب فالوئرهای‌شان این‌گونه است که مدام فالو می‌کنند و به تمامی فالوئرهای خود پیام می‌دهند تا این‌که بتوانند با یک فرد ارتباط برقرار کنند. پس از این‌که ارتباط برقرار شد، ارتباط‌گیری با آن فرد با همان اکانت به فرد دیگری در سازمان سپرده می‌شود.

بسته پیشنهادی
بنابراین با اتفاقات جدید شکل گرفته در این زمینه به نظر می‌رسد پیگیری جنایات این سازمان از منظر حقوقی و قضایی باید تسریع شود و همان‌طور که معاون حقوقی دولت هم تاکید کرد، این موضوع باید ۴۰ سال قبل آغاز می‌شد اما کم‌کاری شده است. اکنون ایران در چند بعد علیه منافقین فعال شده؛ هم در ارتباط با آلبانی دیدگاه‌های خود را برای مقامات آلبانی ارسال کرده، هم از طریق پلیس بین‌الملل در حال رایزنی است و هم نهادهای داخلی مربوطه از جمله وزارت اطلاعات مدارکی را برای صدور احکام علیه اعضای این سازمان تروریستی آماده کرده‌اند.

وزارت اطلاعات مدارک را آماده کرده است
محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با خبرنگار جام‌جم درباره پروسه استرداد منافقین و آغاز رایزنی با پلیس اینترپل گفت: یک واقعیت تلخ وجود دارد، این‌که همه اجزای سازمان منافقین در داخل کشور محاکمه نشده‌اند در حالی که آنها سال‌های طولانی مرتکب جنایت‌های بسیاری ازجمله به خاک و خون کشیدن ۱۷هزار نفر از مردم بی‌گناه کشورمان شدند و تعداد زیادی از رهبران، کشور را ترور کردند.دهقان با بیان این‌که این گروهک یک جریان تروریستی خونریز است که ابتدا به دامن صدام در عراق پناه برد و گلوله‌های رژیم بعث را به سمت فرزندان این ملت نشانه گرفت، یادآور شد: فهرستی از جنایت‌های طولانی در کارنامه منافقین وجود دارد، درحالی که بخش مهمی از آنها هنوز محاکمه نشده‌اند.معاون حقوقی رئیس‌جمهور تاکید کرد: انتظار بود در ۴۰سال گذشته، حداقل قاتلان شهید بهشتی را محاکمه می‌کردیم و حکم لازم درباره آنها صادر می‌شد اما چنین کاری صورت نگرفته است.وی در عین حال افزود: خوشبختانه در چند وقت اخیر این اقدام شروع شده، وزارت اطلاعات یکسری مدارک را آماده کرده و این اراده در قوه قضاییه هم شکل گرفته تا همه اجزای منافقین را محاکمه کنیم و حکم مقتضی و عادلانه علیه آنها صادر شود؛ چراکه درواقع این احکام است که باید شناسایی و اجرا شود.دهقان تصریح کرد: بنابراین تا زمانی که این احکام را در داخل کشور نداشته باشیم، شناسایی و حکم در خارج از کشور با مشکلاتی مواجه خواهد بود.
معاون حقوقی رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: بنابراین مهم‌ترین اقدامی که قوه قضاییه، وزارت خارجه، وزارت اطلاعات و ما به عنوان دولت باید انجام دهیم، پیگیری برای صدور حکم دادگستری و قوه قضاییه است و مهم‌ترین مسئولان هم در این زمینه دادستان‌ها هستند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها