مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان

هفت آیین مرتبط با ماه محرم در استان گلستان در فهرست آثار ملی ثبت شده است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان

۷۹ پروژه گردشگری در گلستان در حال اجراست

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان از در حال اجرا بودن تعداد ۷۹ پروژه سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری با حجم سرمایه‌گذاری بالغ‌بر ۵۶هزار و ۲۱۱ میلیارد ریال خبر داد
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان از در حال اجرا بودن تعداد ۷۹ پروژه سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری با حجم سرمایه‌گذاری بالغ‌بر ۵۶هزار و ۲۱۱ میلیارد ریال خبر داد
کد خبر: ۱۴۱۰۷۷۸
نویسنده شبیر دائمی

به‌گزارش جام جم آنلاین از گرگان محمدجواد ساوری امروز با تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی استان، گفت: در حال حاضر ۷۹ پروژه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی حوزه گردشگری با سرمایه‎گذاری بالغ‌بر ۵۶هزار و ۲۱۱ میلیارد ریال در گلستان در دست اقدام است که از این حجم سرمایه‌گذاری، مبلغ ۳۰ هزار میلیارد آن تسهیلات اعطایی و مابقی آورده متقاضیان بخش خصوصی است. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با اشاره به این‌که با اجرا و بهره‎برداری از این پروژه‌ها برای بیش از ۵ هزار نفر اشتغال ایجاد می‎شود، بیان کرد: متوسط پیشرفت فیزیکی این تعداد پروژه که در سطح استان در حال اجراست ۳۰ تا ۹۰ درصد است. 

او یادآور شد: این میزان سرمایه‌گذاری تا سه سال آینده تعداد ۱۹۳۸ اتاق و ۴۳۲۰ تخت به ظرفیت‌های اقامتی و پذیرایی سطح استان می‌افزاید. 
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان همچنین گفت: در حال حاضر تدوین 30 پرونده از حوزه میراث‌فرهنگی استان در بخش‌های مختلف آثار تاریخی، طبیعی و ناملموس برای ثبت در فهرست آثار ملی در دست اقدام است.

محمدجواد ساوری امروز با اعلام این خبر گفت: اولین قدم در راستای حفاظت و صیانت از آثار تاریخی استان در حوزه‌های مختلف، ثبت آن در فهرست آثار ملی است ازاین‌رو دفتر ثبت آثار اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان در حال حاضر تدوین پرونده ثبت ملی برای ۳۰ اثر تاریخی استان را در دست اقدام دارد. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان خاطرنشان کرد: پرونده این آثار پس از تکمیل به وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ارسال خواهد شد تا در لیست انتظار ثبت در فهرست آثار ملی قرار گیرد. 

او تأکید کرد: ثبت آثار تاریخی در فهرست ملی نه‌تنها اقدامی مهم برای حفاظت و صیانت از این آثار است بلکه می‌تواند زمینه معرفی بیشتر این آثار و درنتیجه جذب گردشگر را برای استان فراهم سازد. 

ساوری یادآور شد: تاکنون در این استان ۱۰۰۶ اثر شامل ۴۴ اثر منقول، ۸۰۰ اثر غیرمنقول، ۴۴ اثر طبیعی، ۱۱ اثر غیرمنقول واجد ارزش و ۱۰۷ اثر میراث ناملموس به ثبت ملی رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها