به گزارش جام جم آنلاین، قاسم نوده فراهانی با اشاره به برگزار نشدن نمایشگاههای مربوط به اصناف پس از شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار داشت: در این دوره رویداد فروش فوقالعاده با عنوان نمایشگاهی به وسعت کل کشور با مشارکت همه واحدهای صنفی برگزار شد تا کالاها را با تخفیف به مردم عرضه شود.
وی با تاکید بر اینکه این رویداد جایگزین برگزاری نمایشگاه شده است، خاطرنشان کرد: این موضوع به تمام استانهای کشور ابلاغ شد و رضایت مردم در این زمینه جلب شده است.
نوده فراهانی با بیان اینکه اصناف در فروش فوقالعاده موفقیت به دست آوردهاند، تصریح کرد: ارائه تخفیف به مشتریان میتواند موجب افزایش فروش شود و همین روند با وجود سود کم اصناف به دریافت سود بیشتر کمک میکند.
وی با اشاره به اینکه معدود استانهایی اقدام به برگزاری نمایشگاه کردهاند، اظهار داشت: گزارشهای رسیده حاکی از کیفیت پایین محصولات ارائه شده در این نمایشگاهها بوده است و مردم از خریدها راضی نبودهاند.
رییس اتاق اصناف ایران با اشاره به برنامه های تنظیم بازار برای ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: هیچ کمبود کالایی در کشور نداریم، محصولات لازم تامین شده است و هرگونه تغییر قیمتی به دلیل نوسان نرخ ارز اتفاق میافتد.
وی با اشاره به فرق گرانی و گرانفروشی، تاکید کرد: گران شدن قیمت کالاها مربوط به اصناف نیست، اما گرانفروشی قابل رسیدگی است و باید بر آن نظارت شود که سامانههای شکایات مردمی پاسخگو برای این روند خواهند بود.
نوده فراهانی با بیان اینکه باید سود اصناف افزایش یابد تا گرانفروشی رخ ندهد، خاطرنشان کرد: هزینههای اضافی اصناف مثل بیمه، دستمزد، مالیات و اسکان زیاد است اما سود کم اصناف پاسخگوی این نیازها نیست و با توجه به اضافه شدن هزینههای هر ساله باید در سود اصناف تجدید نظر شود زیرا به غیر از ۳۵ درصد سود میوه فروشها به دلیل فساد زودهنگام محصول، بخشهای دیگر ۱۰ تا ۲۰ درصد سود دریافت میکنند.
نوده فراهانی با بیان اینکه هزار و ۵۰۰ بازرس فعال در اتاق اصناف داریم، تصریح کرد: در ۱۱ ماهه امسال بیش از دو میلیون و ۶۰۰ هزار بازرسی انجام و از بیش از ۱۵۸ هزار شکایت در سامانه ۱۲۴ دریافت شده، ۱۵۶ هزار پرونده قابل پیگیری بوده و ۲۰ درصد آنها منجر به رضایت شاکی شده است.
وی درخصوص سازمان بازرگانی گفت: از نظر من وزارت بازرگانی یکی از الزامات کشور است، در گذشته حدود ۶۰۰ هزار واحد صنفی تولیدی داشتیم که به خاطر واردات بی رویه تعطیل شدند، اما بعد از تحریم مسئولان متوجه شدند باید از تولید حمایت کنند.
وی درباره دلایل گرانی گوشت نیز گفت: علت اصلی گرانی گوشت خشکسالی بود؛ زیرا محصول کافی نبود و آذوقه گران شد و نسبت به این شرایط، گوشت ارزان است. مشکل دیگر مربوط به شیوع تب برفکی در عراق بود که روند ورود گوشت به بازار را کند کرد.
منبع: ایرنا
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد