درست است که هر مزاجی باید غذای مختص خود را بخورد، اما پاییز قدری متفاوت است. بهتر است در این فصل سعی کنید از غذاهای سرد و خشک مثل ترشی، عدس و بادمجان پرهیز کنید و بیشتر غذاهای گرم بخورید. این غذاها بیشتر از بقیه میتوانند در مقابل بیماری از شما مراقبت کنند چون خونساز و مقوی هستند.
نکته دیگر، خوردن خوراکیهای شیرین مثل شیره خرما و انگور، فرنی بادام، شیربرنج، مرباها، میوههای شیرین مانند کشمش، توت خشک، مویز و انجیر است. اگر میخواهید میوه تازه بخورید، بهتر است سراغ به، سیب، انار و گلابی بروید.
قبل از این گفتیم غذاهای با مزاج سرد برای پاییز مناسب نیست. به آن نکات، آب سرد را هم اضافه کنید. نوشیدن آب سرد حلق و تارهای صوتی را ضعیف میکند و با توجه به این که در پاییز شیوع بیماریهای تنفسی بیشتر است، بهتر است آب سرد را فراموش کنید.
بیشتر متخصصان طب سنتی این نکته را میگویند که گرمکردن سر، راه اصلی رفتن به مبارزه با انواع بیماری و پیشگیری از آن است. وقتی سر شما در معرض باد اول صبح قرار میگیرد، منافذ آن بسته میشود و در نهایت نمیتواند بخارهای بدن را دفع کند. به همین دلیل هم بیماریهای زیادی به سمتتان میآید.
نکته مهمی که باید درباره پاییز گفت، پرهیز از خشکشدن بدن است. سعی کنید بیشتر از قبل به سمت آنچه باعث رطوبت بدن میشود، بروید. این نکته شامل چربکردن بدن، استفاده از حمام آب گرم و نوشیدن آب ولرم میشود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد