آقایان بخوانند

داشتن فرزندان سالم و صالح، آرزوی قلبی هر انسانی است اما خانواده به‌عنوان فضای پرورش فرزندان، در شکل‌گیری شخصیت آنها بسیار موثر است و طبیعتا یک خانواده رشدیافته و سالم مرهون وجود رابطه مؤثر و سالم زن و شوهر است.
کد خبر: ۱۳۸۲۷۵۷

پذیرش این واقعیت که مرد و زن هرکدام روان‌شناسی خاص خودشان را دارند، بیانگر تفاوت‌های عمیق عاطفی، روانی و شخصیتی است. وقتی این واقعیت در کنار سایر متغیرهای شکل‌دهنده تربیت وشخصیت قرار می‌گیرد پدیدآورنده دو انسانی است که باید خصوصیات همدیگر را بشناسند و تفاوت‌های یکدیگر را درک کنند تا بتوانند فرزندی سالم را نیز تربیت کنند. ما برای این‌که مردان، شناخت بیشتری از زنان داشته باشند، چند پیشنهاد داریم؛ دفعه بعد، همین‌جا منتظر پیشنهادهایی برای بانوان باشید.

1- زنان را درک کنید
شما باید نیازهای‌شان، عواطف‌شان، شادی، ناراحتی، سرزندگی، کسالت و خوب و بدشان را درک کنید. به‌ویژه اگر مورد بی‌مهری قرار گرفته‌اند، باید موقعیت آنان را درک و با آنان همدلی کنید.

2- زن‌ها گفت‌وگو را دوست دارند
زن با صحبت تخلیه می‌شود. اگرچه به نظر شما او در صحبت افراط می‌کند، هرگز او را از گفتن بازندارید.

3ـ گوش دهید
اولین نشانه درک شما از زن این است که به صحبت‌هایش به دقت گوش دهید. هنگام صحبت او با دست‌هایتان بازی نکنید، روزنامه نخوانید، سرتان را بالا بیاورید و صمیمانه نگاهش کنید.

4-از قطع گفتار او خودداری کنید
با سرعت چاره‌جویی و تدبیر نکنید. زن نمی‌گوید که شما چاره‌جویی کنید بلکه می‌گوید تا مسأله را بیان کرده باشد، برای مثال: «می‌گوید سرم درد می‌کند. نگویید: برو دکتر. همدردی کنید و بگذارید به صحبتش ادامه دهد.»  زن ها گاهی دل‌شان می‌خواهد فقط حرف بزنند.

5- محبت کنید
به شکل مستمر محبت خود را به او ابراز کنید و گاهی از طریق هدیه‌دادن به مناسبت‌های مختلف (سالگرد ازدواج، تولد و…) به همسرتان، آن را عملا تایید کنید.

6- همسر خود را با القاب زیبا و پسندیده مورد خطاب قرار دهید
رسول خدا(ص) همسرش را حمیرا(گل‌سرخ) خطاب می‌کرد. همراه‌کردن نام همسرتان با صفات زیبا و با بار عاطفی مثبت باعث خشنودی‌اش‌می‌شود.

منبع: ضمیمه چاردیواری روزنامه جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها