چگونه مرهمی برای ترک های پوستی باشیم؟

ترک های پوستی مخصوصا برای بانوان آزار دهنده می باشد که می توانید با انجام برخی کارها تا حدودی آنها را درمان کنید.
کد خبر: ۱۳۶۹۲۵۹

به گزارش جام جم آنلاین، خانم‌ها معمولا با ترک‌های پوست کنار نمی‌آیند و همیشه به دنبال راه‌حلی برای رفع آن هستند.

این ترک‌ها که با نام‌های «استرچ مارک» و «استریا» هم شناخته می‌شود معمولا روی نقاط خاصی از بدن ایجاد می‌شود.

در ترک پوست، لایه سطحی پوست تغییر نمی‌کند و کلاژن و الاستین که در لایه‌های عمیق‌تر باعث سفت‌تر و کشسانی شدن پوست می‌شود، باریک و ترک‌دار می‌شود.

این ترک‌ها، ممکن است با پیشینه خانوادگی، بیماری‌های مزمن، تغییر وزن ناگهانی و بارداری در ارتباط باشد.

معمولا ترک‌های پوست که سفید نشده‌اند شانس بیشتری برای درمان دارند و حفظ وزن سالم، پرهیز از تغییر شدید رژیم غذایی و مصرف ویتامین‌ها به پیشگیری از ایجاد ترک‌ها کمک می‌کند.

در این مطلب، درباره چند درمان خانگی ترک‌ های پوست خواهیم گفت اما یادتان باشد هیچ روشی وجود ندارد که این ترک‌ها را به طور صد‌در‌صد درمان کند.

استفاده از روغن‌ ها

روغن زیتون در جعبه ابزار سلامتی، یک آچار همه‌فن حریف است. مقداری روغن زیتون کف دستان خود بریزید و روی نواحی ترک خورده بدن ماساژ دهید و بلافاصله بعد از این کار حمام کنید. تکرار مداوم این کار تا حدود زیادی می‌تواند به کمتر شدن ترک‌ های پوست کمک کند. استفاده از روغن بادام و نارگیل، در اندازه‌های برابر و ماساژ روی پوست هم می‌تواند نشانه‌های ترک پوستی را کم کند.

از آلوئه‌ورا کمک بگیرید

آلوئه ورا به بازسازی پوست کمک می‌کند. ژل تازه را از داخل برگ آلوئه‌ورا خارج کنید و آن را در ناحیه ترک‌‌دار بگذارید. ژل را ماساژ و اجازه دهید 30 دقیقه روی پوست بماند و بعد آن را با آب ولرم شست وشو دهید. این، یک روتین پوستی خوب برای پوست‌های ترک‌دار است.

خیار و آب لیمو را ترکیب کنید

اسید طبیعی موجود در آب‌لیمو و اثر خنک‌کنندگی آب خیار در کنار هم باعث می‌شود یک ترکیب بهبوددهنده برای نواحی ترک‌دار پوست ساخته شود.

برای این ترکیب آب لیمو ترش و خیار را به اندازه‌های مساوی مخلوط کنید و با مرطوب کردن مناطق آسیب‌دیده اجازه دهید این ترکیب جذب پوست شود. در نهایت 10 دقیقه بعد با آب گرم پوست خود را شست وشو دهید.

منبع: بهداشت نیوز 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها