همزمان با سالروز ولادت نظامی گنجوی در ایران صدا منتشر شد:

خسرو شیرین، هفت پیکر و لیلی مجنون گویا شد

ایران صدا مجموعه کتاب های گویای فاخر خسرو و شیرین، لیلی و مجنون و هفت پیکر را همزمان با سالروز ولادت نظامی گنجوی منتشر کرد.
کد خبر: ۱۳۵۸۴۱۸

خسرو شیرین، هفت پیکر و لیلی مجنون گویا شد

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی ایران صدا، مجموعه کتاب های لیلی و مجنون، هفت پیکر و خسرو و شیرین که از آثار شاخص ادبیات کهن ایران زمین است را همزمان با سالروز تولد حکیم نظامی گنجوی، ایران صدا به صورت کامل و جامع با کمک بهترین صداهای ماندگار و پیشکسوت عرصه دوبلاژ کشور به صورت گویا منتشر کرد.

خسرو و شیرین
منظومه عاشقانه خسرو و شیرین را که نظامی به دستور سلطان ارسلان سلجوقی سروده و بیش از شش هزار و 150 بیت دارد را پایگاه کتاب گویای ایران صدا به روایت بهروز رضوی و تهیه کنندگی ویدابابالو تهیه وتولید نموده است. فاطمه آل عباس هم در نقش شیرین و سعید بارانی در نقش خسرو در این کتاب گویا ایفای نقش نموده اند.

هفت پیکر
«هفت‌پیکر» یا «بهرام‌نامه» یا «هفت‌گنبد»، چهارمین منظومه‌ نظامی از نظر ترتیب زمانی و از لحاظ کیفیت است. این منظومه را نظامی به روزگار پیری سروده است به همین دلیل تجربه‌ی سالیان عمر وی و تفکر والای نظامی می باشد که این اثر را منحصر به فرد کرده است.

دکتر اسماعیل آذر در روایت خود از این کتاب گویا با استناد به نسخه‌های گوناگون و نیز منابع مختلف ادبی، این منظومه‌ی حماسی و غنایی را در قالب روایت داستانی جذاب و شورانگیز بازگو می‌کند. درحقیقت این کتاب گویا اقتباسی است شنیداری به تحلیل و تفسیر این استاد زبان و ادبیات فارسی که رنگ و لعابی دیگرگونه به این اثر بخشیده است. تهیه کنندگی آن را هم سیدعلی میرطالبی پور بر عهده داشته است.

لیلی و مجنون
لیلی و مجنون از دیگر آثار نظامی است که ایران صدا همزمان با سالروز تولد این شاعر پرآوازه آن را به صورت گویا در اختیار مخاطبان خود قرار داده است.

سیمارستگاران علاوه بر روایت این کتاب گویا نقش لیلی و امیر محمدصمصامی نقش مجنون را در تهیه این کتاب گویا بازی کرده اند. تهیه کنندگی این اثر نیز بر عهده ویدا بابالو بوده است.

علاقه‌مندان برای شنیدن این کتاب های گویا می توانند اپلیکیشن تلفن همراه ایران صدا را برای سیستم عامل اندروید و IOS از نشانی IRANSEDA.IR به صورت رایگان دریافت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها