به گزارش جام جم آنلاین، مرحله گروهی لیگ قهرمانان فوتبال آسیا در منطقه غرب قاره از ۱۸ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.
با تصمیم جدید کنفدراسیون فوتبال آسیا، میزبان هر پنج گروه مرحله گروهی کشور عربستان است و این کشور به صورت متمرکز مسابقات را برگزار می کند.
تیم فولاد خوزستان به عنوان یکی از سهمیه های ایران در این دوره از رقابت ها، در شهر جده به مصاف حریفانش می رود و سپاهان اصفهان هم در شهر بریده در بازی خواهد کرد.
«یاسر المسهل» رئیس فدراسیون فوتبال عربستان گفت: میزبانی عربستان از تمام گروه های لیگ قهرمانان در غرب آسیا نشاندهنده اعتماد زیاد کنفدراسیون فوتبال آسیا به تواناییهای این کشور برای میزبانی مسابقات ورزشی پس از موفقیت در میزبانی سه گروه دوره گذشته است. این میزبانی در چارچوب همکاری نزدیک فدراسیون عربستان و آسیا است.
روزنامه «الشرق الاوسط» عربستان گزارش کاملی از میزبانی این کشور در لیگ قهرمانان آسیا کار کرده است.
در بخشی از گزارش این روزنامه آمده است: «کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم گرفت به اجرای قانون سال ۲۰۱۶ خود ادامه بدهد که طبق آن مسابقات باشگاه های عربستان و ایران در ورزشگاه های بی طرف برگزار می شود.»
AFC با وجود اینکه در سال ۲۰۱۶ تصویب کرد باشگاه های عربستان و ایران در لیگ قهرمانان آسیا در زمین بی طرف به مصاف هم بروند اما برای دومین سال پیاپی این قانون خود را نقض کرد. سال گذشته هم فولاد و استقلال در مرحله گروهی به عربستان رفتند و بازی این دو نماینده به صورت متمرکز در این کشور برگزار شد.
نکته تامل برانگیز این است که چرا کنفدراسیون فوتبال آسیا با وجود دادن میزبانی دوباره لیگ قهرمانان به عربستان و الزام سفر دو نماینده ایران به خاک این کشور، همچنان تصمیم سال ۲۰۱۶ خود را یادآوری می کند؟ چرا کمیته مسابقات AFC بازهم تاکید کرده است که به قانون مصوب خود ادامه می دهد در حالی که فولاد و سپاهان بازهم میهمان عربستان در جده و بریده هستند؟ آیا این میزان از نقض قانون در بزرگترین نهاد فوتبالی قاره آسیا چیزی جز به سُخره گرفتن مصوبات به نفع سعودی هاست؟
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر