کرونا در بسیاری از نقاط جهان به دوران پایان خود نزدیک می شود؛ این خوشبینی هم اکنون در بسیاری از نقاط جهان به وجود آمده است.
کد خبر: ۱۳۴۷۰۴۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، این خوشبینی که در نتیجه واکسیناسیون و محدودیت های سفت و سخت است باعث شده تا مرزها باز شود. علاوه بر آن بسیاری از محدودیت های کرونایی هم برداشته شود.

اکنون مردمان زیادی در جهان می توانند به مسافرت بروند و یا اینکه فرزندان خود را به مدرسه و دانشگاه بفرستند.

بسیاری از کسب و کارها و تجارت ها از سر گرفته شده و فعالیت های مختلف هنری، ورزشی، اقتصادی و ... بدون هیچ دردسر و محدودیتی آغاز شده است.

اما با وجود این اتفاق یک مشکل جدید به وجود آمده است؛ مشکلی که اکنون در بسیاری از مردم جهان بروز کرده. این مشکل «اضطراب بازگشت به کار» نام دارد.

 

آغاز اضطراب

محققان در طول نزدیک به دو سال همه گیری کرونا تحقیقات زیادی انجام دادند. قرنطینه های طولانی مدت و شرایط اسف بار جهان که در نتیجه پاندمی کرونا بود باعث شد بسیاری از مردم جهان دچار افسردگی شوند. بسیاری از مردم نیز کار خود را از دست دادند. اما حالا که افراد زیادی مهیای بازگشت به کار هستند یک مشکل دیگر تجربه می کنند. اضطراب شدید بابت بازگشت به کار. این اضطراب یک مشکل جهانی است.

میزان اضطراب جهانی در حال افزایش است.

در واقع احساس طاقت فرسا «بازگشت به دنیا» آنقدر رایج است که روانشناسان نام های مختلفی به آن داده اند که یکی از آنها این است: اضطراب ورود مجدد.

این وضعیت به ترس، اضطراب و نگرانی افراد در مورد ورود مجدد به جامعه و رها کردن محافظ‌ها، مانند قرنطینه، اشاره دارد که آنها را ایمن نگه داشته است.

اضطراب در موارد شدید می تواند موارد روزانه عادی یک فرد را با اختلال مواجه کند. محققان و روان شناسان پیشنهاد می کنند افراد برای تسکین و کنترل اضطراب خود کارهای جدیدی را در موارد روزانه خود اضافه کنند. رفتن به باشگاه و از سرگیری دورهمی ها با دوستان و البته تمرکز بر تنفس یکی از بهترین روش هاست.

علائم اضطراب بسیار رایج است. این علائم شامل افزایش ضربان قلب، تپش قلب، درد معده، حالت تهوع و حتی اسهال می شود.

داشتن افکار فاجعه آمیز، مشکل در تمرکز و احساس عصبی بودن بیش از حد از علائم دیگر است.

اما تحقیقات کلی تر این موارد را علائم اضطراب برمی شمارد:

  • احساس عصبی، بی قراری یا تنش.
  • داشتن احساس خطر قریب الوقوع، وحشت یا عذاب.
  • داشتن ضربان قلب سریع.
  • تنفس سریع (هیپرونتیلاسیون)
  • تعریق.
  • لرزیدن.
  • احساس ضعف یا خستگی.
  • مشکل در تمرکز یا فکر کردن به چیزی غیر از نگرانی فعلی.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها