معمولا یا باید مدتها منتظر بمانیم تا نوبت دریافت کنیم یا بایستی زمان زیادی را برای تلفنکردن، مراجعه یا ثبتنامهای اینترنتی صرف کنیم که در مورد آخر ممکن است در نهایت هم نوبتی برایمان ثبت نشود و بعدا از منشی و مسؤولان اجرایی کلینیک ها و مطبهای تخصصی بشنویم که سایت دچار مشکل بوده یا به هر دلیلی نامی از ما در بخش درخواست نوبت وجود ندارد.
مسألهای که غیر از صرف زمان، اضطراب زیادی به بیمار وارد میکند و ممکن است آغاز درمان و تشخیص بیماری را هم به تعویق بیندازد و خطراتی برای افراد به همراه داشته باشد.
شرکت «اهورا پرداز کردستان» با در نظر گرفتن این مسأله تلاش کرده راه حلی برایش پیدا کند و بر اساس آن خدماتی را به مردم ارائه کند.
از آنجا که این شرکت تجربه 15 ساله در کار با مراکز درمانی داشته و بر همین اساس با ساختار کار پزشکان و متخصصان کاملا آشناست، خدماتش در این حوزه با کمترین چالش به پیش میرود.
برنامه شرکت دانش بنیان «اهورا پرداز کردستان» از سال 96 بهصورت جدی معطوف به ارائه خدمات ارزان و سریع و آسان در حوزه سلامت و درمان بوده است. در کنار آن، ترویج فرهنگ خودمراقبتی و بهبود و اصلاح سبک زندگی و حفاظت از محیطزیست نیز در فهرست اهداف شرکت قرار دارد.
آرمان قوامی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان به جامجم می گوید: « در قالب فاز نخست فعالیت خود در استان کردستان و نیز غرب و شمال غرب کشور ؛ به عنوان مثال جمعیت استان کردستان چیزی حدود دو میلیون نفر است، در حالیکه فقط حدود 750 مطب خصوصی در این استان است که همین موضوع باعث ایجاد مشکلاتی در فرآیند نوبتدهی و تخصیص زمان به بیماران شده است. ما برای حل این موضوع و ارائه خدمات کامل از مرحله قبل از درمان تا بعد از درمان پلتفرم «ژین» را ارائه کردهایم و امیدوارم در این فرآیند، فردی برای دریافت نوبت و طیکردن مراحل درمان با مشکل روبه رو نشود.»
ارائه بسته کامل خدمات آنلاین پزشکی
جمع شدن همه خدمات آنلاین پزشکی در کنار هم شاید از مهمترین وجوه تمایز «ژین» نسبت به سایر پلتفرمهایی باشد که خدمات پزشکی ارائه میدهند. حوزه پزشکی زنجیرهای از خدمات را نیاز دارد که وقتی بخشی از این زنجیره کامل نباشد، رقبا این امکان را دارند تا با ارائه همان بخش در مجموعه خدماتشان محصول کاملتری را ارائه کنند. ژین با همین دیدگاه تلاش کرده است تا خدمات پزشکی در دوره قبل از درمان، حین درمان و بعد از درمان را برای بیمار ارائه کند و در طول مسیر با او همراه شود.
امکان استفاده رایگان از وبگاه و اپلیکیشن ژین
استفاده از سایت و اپلیکیشن ژین در ابتدا کاملا رایگان است اما متناسب با نیاز و درخواست مردم ممکن است خدماتی لازم داشته باشند که ویژه و منحصربه فرد بوده یا شرایط خاصی را میطلبد. کاربران میتوانند با پرداخت تعرفه بسیار پایینی در حدود 5 تا 10هزارتومان که در سایت متناسب با هر درخواست تعیین شده، خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند. در حال حاضر پلتفرم ژین 100 هزار کاربر فعال و اعتبارسنجیشده و دارای هویت دارد. بهعلاوه امکان مشاوره آنلاین در ژین مهیاست و افراد میتوانند با از قابلیت برقراری تماس متنی، صوتی و تصویری با متخصصان مختلف ارتباط برقرار کنند.
خدمترسانی آنلاین پزشکی به صورت منطقهای
حوزه سلامت به گونه ای است که در حال حاضر بخش بزرگی از نیازهای مردم در آن باید به شکل منطقهای پاسخ داده شود. در واقع بعضی از خدمات پزشکی محدود به منطقه جغرافیایی و شهر محل سکونت است و به تبع آن ژین هم سعی دارد تا علاوه بر اینکه نیازهای پزشکی استانهای کردستان، کرمانشاه، خراسان شمالی و اردبیل را پاسخ میدهد ارتباطش را با پزشکان و متخصصان شهرهای بزرگ هم حفظ کند. شرکت اهوراپرداز کردستان ضمن فعالیتهایش توانسته برای 60 نفر در استان اشتغالزایی داشته باشد و بیش از 400 هزار خدمت در ماه برای استانهای اشاره شده ارائه بدهد. این شرکت قرار است به زودی در استانهای همدان، ایلام، لرستان، آذربایجان غربی و شرقی و نیز اقلیم کردستان عراق خدمترسانی کند.
نوبتدهی آنلاین با شرایط عادلانه
هدف مهم ژین ارائه خدمات دورا سلامت و سلامت دیجیتال با شیوهای عادلانه بوده است. با توجه به این هدف مخاطبان سایت و اپلیکیشن ژین میتوانند با روشی بسیار ساده از پزشک دلخواهشان مشاوره ونوبت دریافت کنند و مطمئن باشند در گرفتن این خدمات، روال قانونی و دقت نظر در ثبت آن رعایت شده و در سایت خطا و مشکلی برایش رخ نمیدهد.
این نکته برای ژین بسیار حائز اهمیت است زیرا سایتهای مشابه مختلف برای ارائه این خدمات یا حتی فروش خودرو و محصولات گرانقیمت در کشور دچار مشکل شده ومتاسفانه اکثرا بهراحتی هک میشوند و باید توجه داشت که امنیت و دقت در ارائه خدمت چقدر میتواند به سود مشتری باشد یا این که برایش دردسر و زحمت ایجاد کند.
از این رو ژین سعی کرده است روند ارائه خدماتش به هیچوجه خدشه دار نشده و امکان تقلب وجود نداشته باشد. به همین دلیل برای نمونه به کسانی که بتوانند در دریافت نوبت از طریق پلتفرم ژین خطایی پیدا کنند یا به کسی که بتواند خارج از روال قانونی و فنی ژین نوبت دریافت کند جایزه داده میشود.
چشمانداز ژین برای سالهای پیش رو
به گفته مدیرعامل شرکت اهورا پرداز کردستان، این مجموعه در نظر دارد مدل تجاری پلتفرم ژین را دگرگون کند و با راهاندازی و توسعه خدمات در عراق و اقلیم کردستان عراق به عنوان نخستین کشور بازار هدف خود، درآمد غیر ریالی کسب کند. یکی دیگر از حوزههای مهمی که ژین برای آن برنامهریزی کرده، گسترش حوزه تولید محتوا است. تولید و ترجمه محتوای مرتبط با سلامت برای 50 میلیون نفر کردزبان در دنیا میتواند ژین را به منبعی ارزشمند از اطلاعات حوزه سلامت به زبان کردی تبدیل کند.
چالش های ژین در ارتقا و ارائه محصول نهایی
قوامی درباره مشکلات و چالشهایی که در مسیر راهاندازی و توسعه ژین داشته است نقدهای به برخی و مسؤولان استان کردستان وارد میکند و میگوید: «متاسفانه نحوه مدیریت بعضی از مسؤولان در این استان بسیار سلیقهای و کوته بینانه است.
سرمایه ما جوانان، عمر و زندگیمان است که در راهی که فکر میکنیم نیاز و تقاضای مردم بوده خرجش کردهایم و حالا در تلاشیم محصولی را به ثمر برسانیم که برای جامعه کاربردی باشد و گرهای از دغدغهها و مشکلاتشان باز کند. اما نگاه و نحوه برخورد برخی مدیران به گونهای است که گویی نمیخواهند با فعالیتهای موثر همراهی کنند و در رشد و توسعه کسبوکارها نقشی داشته باشند. گاهی با سنگاندازی و گاهی با برخورد سنتی جلوی فعالیت ما را میگیرند. اما در کنار همه این موارد لازم است از همراهیها و حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری کردستان و پارک علم و فناوری استان کردستان تشکر ویژه کنیم.
راههای ارتباط با «ژین»
وبسایت: www.jin724.com
اینستاگرام: jin724com
تلفن تماس: 33730517-087
آدرس: کردستان، سنندج، شهرک بهاران، بلوار زکریای رازی، پارک علم و فناوری کردستان، طبقه همکف.
مریم ملی - نشان ایرانی 2 / روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»: