به گزارش جام جم آنلاین، براساس آخرین به روزرسانیِ سازمان بهداشت جهانی (WHO) از همه گیری ویروس کرونا در هفته روز منتهی به سهشنبه گذشته که تاریخ انتشار این به روز رسانی بوده، تقریبا ۵.۷ میلیون مورد جدید ابتلا به این ویروس گزارش شده که بیش از تمام آمارهای قبلی بوده است.
تعداد مرگ و میر ناشی از ویروس نیز افزایش یافته و با بیش از ۸۷ هزار قربانی برای ششمین هفته متوالی، افزایش تلفات این بیماری تایید شده است.
بنابر این گزارش به غیر از مناطق جنوب شرقی آسیا و مناطق غربی اقیانوس آرام در این بازه زمانی در تمام نقاط جهان، کاهش میزان ابتلا گزارش شده است.
هرچند جنوب شرق آسیا بیشترین افزایش در ابتلا و مرگ و میر را برای سومین هفته متوالی گزارش کرده اما در واقع این کشور هند بوده که بالاترین موارد ابتلا با ۲.۱۷ میلیون مورد جدید یعنی ۵۲ درصد افزایش را در این منطقه تشکیل داده است.
این تعداد تقریبا معادل با چهار مورد از هر ۱۰ مورد ابتلای جهانی گزارش شده در هفته گذشته است و به دنبال آن ایالات متحده (با ۴۰۶،۰۰۱ مورد جدید و ۱۵ درصد کاهش)، برزیل (۴۰۴،۶۲۳ مورد جدید و ۱۲ درصد کاهش)، ترکیه (۳۷۸،۷۷۱ مورد جدید و ۹ درصد کاهش) و فرانسه (با ۲۱۱،۶۷۴ مورد جدید و ۹ درصد کاهش) قرار میگیرند.
در مورد شناسایی سه سویه جدید از ویروس کرونا که موجب افزایش نگرانیها شده است، سازمان جهانی بهداشت میگوید سویهای که به اصطلاح ویروس کرونای انگلیسی نام گرفته از هفته گذشته در سه کشور دیگر شناسایی و تأیید شده است و تاکنون مجموع کشورهایی که وجود این ویروس در آنها تایید شده به ۱۳۹ کشور رسیده است. هم اکنون این سویه به جز گرینلند و چندین کشور آفریقای مرکزی و جنوبی در بیشتر نقاط جهان وجود دارد.
همچنین سویه دیگری که منشا آن آفریقای جنوبی بوده تاکنون در ۸۷ کشور شناسایی شده و کروناویروس های جهش یافتهای که برای اولین بار در برزیل و ژاپن یافت شدند نیز در ۵۴ کشور گزارش شده اند.
آژانس بهداشتی سازمان ملل همچنین تاکید کرده که نظارت بر هفت سویه دیگر این ویروس که به اصطلاح «انواع مورد توجه» هستند، در حال انجام است.
بنابر گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل متحد، همچنین تا تاریخ ۲۷ آوریل ۲۰۲۱ یعنی تا روز سه شنبه گذشته که جدیدترین گزارش این سازمان به روز رسانی و منتشر شده در مجموع ۹۶۱،۲۳۱،۴۱۷ دوز واکسن کرونا در جهان تزریق شده است.
همچنین بنابر تازه ترین به روز رسانی پایگاه اطلاعرسانی «ورلداُمتر»، شمار مبتلایان این بیماری در جهان تا صبح امروز (جمعه) به ۱۵۱ میلیون و ۱۴۳ هزار و ۵۸۲ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۱۷۹ هزار و ۴۹۵ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با حسن کاظمی قمی دیپلمات نزدیک به حاجقاسم بررسی شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد