به گزارش جام جم آنلاین، تحقیقات جدید نشان داده که پزشکان برای تسکین کمردرد دارویی را تجویز میکند که اثر چندانی ندارد، این دارو همان پاراستامول یا استامینوفن است که چندان مناسب این درد نیست.
ویلیسون محقق این طرح گفت: ما کاملا در این مورد مطمئن نیستیم چون میدانیم که پاراستامول در سایر موارد خوب عمل میکند.
وی افزود: ما فکر میکنیم پاراستامول بر روی مواد شیمیایی که هنگام التهاب در بدن ما آزاد میشود اثر میگذارد و شاید عضلات افرادی که دچار کمردرد هستند، دچار التهاب زیادی نمیشود و به همین دلیل پاراستامول بر روی آنها اثر نمیکند.
وی ادامه داد: البته این موضوع کمی پیچیده است چون از داروهای ضد التهاب هم برای دردهای کمر استفاده میشود.
بنابراین دانشمندان مطمئن نیستند که چرا پاراستامول در تسکین کمردرد تاثیر آنچنانی ندارد اما آنها شاید به ما بگویند اگر از پاراستامول استفاده نکنیم پس چه باید مصرف کنیم.
دکتر مکارتی گفت: درمان این مورد خاص یعنی کمردرد حاد عموما درمان کوتاه مدت است و من فکر میکنم اولین اقدام ما به عنوان پزشک این است که باید با بیمار صحبت کنیم، تاریخچه بیماریاش را بپرسیم و بفهمیم که انتظار آن از مراجعه به پزشک چیست.
در انتها نیز اگر قرار است مسکنی به بیمار داده شود بهتر است از مسکن های ضد التهاب مثل ایبوبوروفن به مریض تجویز شود اگرچه این داروها نیز عوارض خود را دارند مثل ایجاد ناراحتیهای گوارشی در برخی افراد.
پزشکان ورزش را برای کمردرد نیز توصیه میکنند که میتواند خیلی بیشتر از دارو بر این التهاب فائق آید
منبع: دکتر سلام
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت