«جام‌جم» بررسی می‌کند؛ زنان بدون فرزند شاد‌تر هستند یا مادران؟

شاد، اما خسته!

رفتار با فرزند تک والد

تربیت فرزند به تنهایی می تواند استرس آور باشد. اگر والد تنها هستید ، درک کنید که چگونه می توانید با فشار روبرو شوید ، فرزند خود را پیدا کنید و او را پرورش دهید.
کد خبر: ۱۲۹۹۳۷۵

به گزارش جام جم آنلاین ،خانواده های تک والد بیش از هر زمان دیگری شایع هستند. بدانید که چگونه برخی از چالش های خاص والدین مجرد را مدیریت کنید و آنچه را که می توانید برای تربیت یک کودک شاد و سالم انجام دهید ، مدیریت کنید.

چالش های مشترک تک والدین

تربیت کودک تحت هر شرایطی ممکن است دشوار باشد. بدون شریک زندگی ، سهام بیشتر است. به عنوان یک والد تنها ، شما ممکن است تنها مسئولیت کلیه جنبه های مراقبت روزانه کودک را داشته باشید.

پدر و مادر تنها بودن می تواند منجر به فشار ، استرس و خستگی شود. اگر بیش از حد خسته یا حواس پرت شده اید تا بتوانید از نظر عاطفی حمایت کنید یا به طور مداوم کودک خود را نظم دهید ، ممکن است مشکلات رفتاری ایجاد شود.

خانواده های تک والد نیز معمولاً درآمد کمتری دارند و دسترسی کمتری به خدمات بهداشتی دارند. حقه بازی و مراقبت از کودک می تواند از نظر اقتصادی دشوار باشد و از نظر اجتماعی منزوی باشد. ممکن است نگران نبودن الگوی والدین زن یا مرد برای فرزند خود نیز باشید.

استراتژی های مثبت برای کاهش استرس در خانواده تنها والدین خود:

  • عشق خود را نشان دهید.

یادتان باشد که کودک خود را ستایش کنید. عشق و پشتیبانی بی قید و شرط خود را به او بدهید. هر روز زمانی را برای بازی ، خواندن یا نشستن با کودک خود اختصاص دهید. یک روال ایجاد کنید. ساختار - مانند وعده های غذایی منظم و زمان خواب - به کودک شما کمک می کند تا بداند چه انتظاری دارد.

  • روش مراقبت از کودک با کیفیت را پیدا کنید.

اگر به مراقبت منظم از کودک نیاز دارید ، به دنبال یک مراقب واجد شرایط باشید که بتواند در یک محیط امن تحریک را فراهم کند. به کودک بزرگتر به عنوان تنها کودک  خود اعتماد نکنید. مراقب باشید که از یک دوست یا شریک زندگی جدید بخواهید کودک خود را تماشا کند.

  • محدودیت هایی را تعیین کنید.

قوانین و انتظارات خانه را برای کودک خود توضیح دهید - مانند احترام گفتن - و آنها را اجرا کنید. برای تأمین نظم و انضباط مداوم ، با دیگر مراقبان زندگی کودک خود کار کنید. هنگامی که کودک توانایی پذیرش مسئولیت بیشتری را نشان می دهد ، برخی از محدودیت ها مانند زمان نمایش کودک را مورد ارزیابی مجدد قرار دهید. احساس گناه خود را سرزنش نکنید و فرزند خود را غافل نکنید تا پدر و مادر تنها بودن را جبران کند.

  • مراقب خودت باش.

 فعالیت های بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانید ، یک رژیم غذایی سالم داشته باشید و به مقدار کافی بخوابید. برای انجام فعالیتهایی که از آنها به تنهایی یا با دوستانتان لذت می برید ، وقت بگذارید. با تنظیم حداقل چند ساعت در هفته برای مراقبت از کودکان ، یک "وقت منفی" به خود اختصاص دهید. به دیگران تکیه دهید. با والدین دیگر برنامه کارپول را تنظیم کنید. به یک گروه پشتیبانی از والدین تنها بپیوندید یا به دنبال خدمات اجتماعی باشید.

  • عزیزان ، دوستان و همسایگان را برای کمک بخواهید.

انجمن های ایمانی نیز می توانند منابع مفیدی باشند. مثبت بمانید اگر در شرایط سختی با فرزندتان صادق هستید صادقانه است ، اما به او یادآوری کنید که اوضاع بهتر خواهد شد. به جای اینکه انتظار داشته باشید کودک مانند یک "بزرگسال کوچک" رفتار کند ، مسئولیت مناسب سن او را به او بدهید.

  • شوخ طبعی خود را هنگام برخورد با چالش های روزمره حفظ کنید.

توجه داشته باشید که برخی تحقیقات نشان داده است که نوجوانان در خانواده های تک والدین خطر افسردگی و عزت نفس پایین تری دارند. علائم و نشانه های افسردگی ممکن است شامل انزوای اجتماعی باشد. احساس غمگینی ، تنهایی یا بی مهری دوست نداشتن نگاه کردن تحریک پذیری و احساس ناامیدی. اگر این علائم را در کودک یا نوجوان خود مشاهده کردید ، با پزشک وی صحبت کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها