به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، علائم خفیف گوارشی مانند از دست دادن اشتها، حالت تهوع، استفراغ و اسهال پیش سازهای بیماری هستند.
اینها مهمترین علائم کووید ۱۹ نیستند و میتوانند فقط یک روز دوام داشته باشند. پزشکان اصرار دارند که اسهال و حالت تهوع بیشتر قبل از بروز علائم تنفسی رخ میدهد و به نظر آنها حالت تهوع میتواند از تعدادی بیماری دیگر برای مثال، آنفلوانزا، میگرن، اختلالات دستگاه گوارش یا افسردگی صحبت کند. در مورد ویروس کرونا، پس از حالت تهوع، سرفه، تب، از دست دادن چشایی و بو ظاهر میشود.
پیش از این محققان کالج کینگ لندن هفت علامت ویروس کرونا را شناسایی کرده بودند که نیاز به واکنش سریع دارد؛ آنها به دنبال سردرد، ضعف، کاهش اشتها، دردهای عضلانی، اسهال، گیجی و بثورات پوستی بودند.
علاوه بر این، افرادی که تحت ویروس کرونای طولانی قرار گرفته اند، اختلالات حس بویایی و چشایی را به یکی از علائم درک بوهای ناموجود نسبت میدهند بنابراین، بسیاری از بیماران در مورد بوی نفرت انگیز ماهی، گوگرد یا بوی نامطبوع شیرین صحبت کردند. این عارضه جانبی به این دلیل است که سارس-کووید-۲ یک ویروس نوروتروپیک است.
در دسامبر سال ۲۰۱۹، سازمان بهداشت جهانی اطلاعیهای در مورد تشخیص خوشهای از موارد ذات الریه از نوع ناشناخته در ووهان، استان هوبئی چین دریافت کرد.
در ژانویه سال جاری، مقامات چینی مشخص کردند که عامل ایجاد کننده این بیماری ویروس سارس-کووید-۲ است و در ۱۱ فوریه سال ۲۰۲۰، سازمان بهداشت جهانی نام آن را ویروس کرونا (ویروس کووید ۱۹) قرار داد. در ۱۱ مارس ۲۰۲۰، سازمان بهداشت جهانی شیوع کووید ۱۹ را یک بیماری همه گیر اعلام کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت