به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سلامت نیوز ، سن گرفتن پستانک از کودک , در هنگام خرید پستانک برخی والدین دنبال بهترین مارک پستانک و برخی دیگر دنبال بهترین قیمت هستند ولی مهم تر از اینها شما باید برخی نکات را بدانید مثل: سن گرفتن پستانک از کودک و اینکه چرا باید کودک از پستانک استفاده کند ولی بعد از مدتی دیگر نباید استفاده کند.
عمل مکیدن یک رفتار فطری بوده و حتی از دوران جنینی در داخل شکم مادر ( هفته ۲۹ به بعد ) شروع می شود و نه تنها نقش تغذیه ای دارد بلکه باعث آرامش و لذت در کودک می شود و هر گاه کودک خسته و یا ناراحت یا کسل ( و یا تحت هر نوع استرسی از جمله اضطراب جدایی ) باشد و مادر در دسترس نباشد ، پناه به مکیدن انگشت یا پستانک ( یا وسایل دیگر ) می برد.
۱- قبل از یک سالگی ۲- دو سالگی ۳- قبل از مهد کودک
پاسخ درست: گزینه ۱
پستانک وسیله خوبی برای نوزادان است؛ اما متخصصین کودکان اعتقاد دارند که باید پس از ۶ ماهگی پستانک را از او بگیرید. بدین ترتیب احتمال عفونت گوش او کمتر می شود.
اگر در شرف ۲ سالگی باشد، استفاده از پستانک ممکن است سبب بروز مشکلات دندانی شود. می توانید با سوراخ کردن یا بریدن نوک پستانک، لذت مکیدن آن را برای کودک کمتر کنید. به او بگویید دیگر بزرگ شده و اینکه وقتی یک کودک بزرک پستانکش را رها میکند، آن پستانک پیش کودکان کوچکی میرود که به آن نیاز دارد. برای او یک نمایش بزرگ بازی کنید.
پستانک ارتودنسی چیست؟ پستانک ارتودنسی با توجه به ساختار دهانی، رشد کام و با در نظر گرفتن وضعیت لثه نوزاد و بر پایه اصول علمی تهیه و ساخته می شود. به همین علت هیچ گونه آسیبی به دندان ها و فکین وارد نخواهد کرد.
پستانک های ارتودنسی در دو نوع سیلیکونی و لاتکسی در بازار قابل تهیه می باشند. اگر به دنبال جنس بادوام تر هستید، باید بدانید که پستانک های سیلیکونی در مقایسه با پستانک های لاتکسی از دوام بالاتری برخوردار هستند و هیچ گونه بو و مزه ای ندارند. منفذ هایی در سطح این نوع از پستانک ها، به منظور استریل کردن آن ها تعبیه شده است؛ به همین جهت با استفاده از آن، می توان سلامت نوزاد را نیز تامین کرد.
انواع پستانک های ارتودنسی عرضه شده به بازار پستانک های ارتودنسی عرضه شده در بازار ، انواع و اشکال مختلفی را شامل می شود. از جمله رایج ترین انواع پستانک می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
پستانک های ارتودنسی دایره ای شکل پستانک های ارتودنسی بادامی شکل پستانک های ارتودنسی معمولی
مضرات پستانک کاربرد زودهنگام پستانک میتواند موجب اختلال در شیردهی گردد. اگر کودک از آغاز به مکیدن پستانک عادت کند، در مکیدن پستان مادرش گیج خواهد شد. باید پس از یک ماهگی برای دادن پستانک اقدام کرد.
وابستگی کودک به پستانک؛ ممکن است کودک تا اندازهای به پستانک وابستگی پیدا کند که مثلاً اگر در هنگام خواب از دهانش بیفتد با گریه از خواب برخیزد.
افزایش خطر ابتلا به عفونت گوش میانی. هرچند که سرعت عفونت گوش میانی از هنگام زایش تا ۶ ماهگی بسی اندک است، اما این درست همان زمانیست که خطر بروز ناگهانی سندرم مرگ نوزاد بالاست.
شاید زمانی پستانک به کودک داده شود که او گرسنه باشد، و مکیدن پستانک مانع از رسیدن شیر کافی به کودک شود.
استفادهٔ طولانیمدت از پستانک میتواند موجب مشکلات دندانی شود. اگر پس از چهار سالگی همچنان استفاده شود میتواند باعث جلوزدگی دندانها شود و فک بالا و پایین را ناهمتراز کند.
پستانک های ارتودنسی در دو نوع سیلیکونی و لاتکسی در بازار قابل تهیه می باشند
فواید پستانک پستانک به آرام کردن کودکان بیقرار و ارضای میل مکیدن آنها کمک میکند.
به تحمل راحتتر دردهای کولیکی (دل دردهای نوزادی) در کودک کمک میکند.
پستانک به خوابیدن کودک کمک میکند.
عادت پستانک مکی را آسانتر از انگشت مکی میتوان ترک داد.
میتواند از سندروم مرگ ناگهانی نوزادان جلوگیری کند به ویژه با مکیدن پستانک هنگام خواب.
پستانک میتواند به ایجاد تعمدی حواسپرتی در کودک کمک کند به ویژه تا هنگام آماده شدن مادر برای شیر دادن یا هنگام تزریق واکسن و غیره.
استفاده از پستانک موجب کاهش ایجاد آلرژی و قوی تر شدن سیستم ایمنی نوزاد می گردد.
پستانک باید مرتب تمیز شود و برای کودکان زیر ۶ ماه، باید روزانه جوشانده شود.
هرگز نباید پستانک را با زنجیر بر گردن کودک آویخت، چراکه میتواند موجب خفگی شود.
پستانکی تهیه کنید که بر رویش سوراخهای تهویهٔ هوا جاسازی شده باشد.
به هیچ وجه پستانک را با هیچ شیرینکنندهای (شکر، قند یا عسل) شیرین نکنید.
پستانک ارتودنتیک برگزینید، چراکه به گونهای طراحی شده تا برخورد کمتری با سامانهٔ دندانی داشته باشد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد