سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، لیلا جعفری روز پنجشنبه درباره رفتارهای تربیتی والدین افزود: افراط و تفریط در رفتارهای تربیتی جز خسارت و آسیب به روحیات فرزندان اثر دیگری نخواهد داشت.
وی ادامه داد: اعمال تنبیه و تشویق، ثابت قدم و استمرار در مقررات، رعایت حد و حدود و خط قرمزها و بطور ویژه نهادینه کردن مسئولیت پذیری فرزندان از سوی والدین در واقع پل ارتباطی با آنها به شمار می رود.
جعفری گفت: هرگونه شکست، به هدف نرسیدن یا بالعکس موفق شدن خانواده ها در مسیر رشد و تعالی کودک و نوجوان را باید در ارائه روش درست یا اعمال روش غلط آنها در تربیت فرزندان دانست.
این روانشناس ترییتی اضافه کرد: زمانی که فرزندی ترسو و مخفی کار تربیت شود یا اینکه تاثیرات روش های تربیتی والدین بر روی کودک یا نوجوان به حدی نبوده که از منفعل شدن آن جلوگیری کند، نباید تنها عامل اجتماع و یا حتی خود فرزند را مقصر شکست در رسیدن به اهداف خانواده دانست.
جعفری تاکید کرد: به لحاظ تربیتی وقتی مقرراتی برای کودک تعیین می شود نباید مدام این قوانین را برای فرزند به دلخواه تغییر داد و یا به اجبار و با زور بر آن تحمیل کرد.
این مشاور تربیتی افزود: توجه یا بی اعتنایی به فرزندان باید به طور طبیعی و براساس معیارهای تعریف شده باشد و از سوی دیگر باید به این نکته توجه داشته باشیم که افراط و تفریط در رفتارهای تربیتی جز خسارت و آسیب به روحیه فرزندان اثردیگری نخواهد داشت.
جعفری افزود: خانواده ها بطور طبیعی به دنبال موفقیت فرزند خود هستند و شکست آن ها را تحمل نمی کنند در حالی که این باور، باوری غلط است و باید با آن مقابله کرد.
وی در توضیح این مطلب گفت: والدین ضمن انتقال تجربیات خود باید به فرزندان بیاموزند که زندگی تنها یک مسیر بدون مشکلات و سختی نیست و امکان هرگونه شکست و عدم موفقیت در این راه وجود دارد. حفظ ارتباط صحیح می تواند تا حدود بسیاری این راه را برای بچه ها هموار و هرگونه شکستی را قابل تحمل کند.
جعفری افزود: شکست تحصیلی یا حتی عشقی در دوران نوجوانی و جوانی از عمده موارد چالش برانگیز و در برخی مواقع مشکل زا برای خانواده ها است و این موارد نه تنها می تواند اثرات سوء بر فرزندان باقی بگذارد بلکه مسیر آموزش و پرورش آن ها را منحرف کند.
وی ادامه داد: ارتباط مستمر و اصولی والدین با فرزند و از طرفی پرکردن اوقات تنهایی و فراغت بچه ها نه تنها می تواند راهکاری برای تربیت و آموزش آن ها باشد بلکه روابط عاطفی بین والدین و فرزندان را مستحکم می کند تا در آینده مشکلاتی را برای طرفین بوجود نیاورد.
این رواندرمانگر و مشاور خانواده گفت: سرزنش و پرخاشگری، تحقیر و کوچک شمردن، عدم اعتماد و اطمینان به فرزندان از جمله آسیب های بسیار تاثیرگذار در روابط والدین با آن ها است و به سرعت می تواند مشکلات خانوادگی را افزایش دهد.
جعفری تاکید کرد: حفظ جایگاه و احترام شخصیت بچه ها، آن ها را در مسیر رشد و تعالی بیمه خواهد کرد و از لحاظ روحی و روانی آرامش و اعتماد به نفس کودک و نوجوان را به نحو چشم گیری افزایش می دهد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد