کودکان پر جنب و جوش

بیشتر بدانید از خصوصیات کودکان باهوش

بعضی از رفتار‌های کودکان که روی اعصاب والدین شان است، یکی از ویژگی‌های باهوش بودن آنهاست.این کودکان کنجکاوترند و سعی دارند دنیای پیرامون خودشان را بهتر و بیشتر بشناسند . با کودکان پر جنب و جوش آشنا شوید.
کد خبر: ۱۲۹۶۱۰۵
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبر نگاران جوان ، برخی از کودکان بیش از حد پر جنب و جوش هستند و شاید این نشانه را برخی از والدین بعنوان بیش فعالی کودکان بدانند اما این امر کاملا اشتباه است ما در این مطلب قصد داریم به این موضوع که چراکودکان پرجنب و جوش باهوش ترند مطالبی را به اشتراک بگذاریم این قضیه تا حدی می تواند درست باشد زیرا این کودکان همواره به شناخت دنیای پیرامون خود می پردازند

کودکان پر جنب و جوش

تحرک و فعالیت در اطفال می تواند خبر از هوش و استعداد بالا در آن ها بدهد پس با دیدن بازیگوشی ان ها عصبانی نشوید و از کوره در نروید فعالیت زیاد خردسالان با هوش آن ها ارتباط مستقیمی داردمحققان می گویند ورزش و بازی در فضای باز توسط کودکان می تواند موجب تقویت هوش و استعداد آنها شود.مطالعه اخیر محققان نشان می دهد ورزش می تواند موجب تقویت قدرت ذهن و موفقیت تحصیلی کودکان شود، از اینرو بهتر است والدین کودک شان را به بازی کردن و فعال بودن تشویق کنند.به گفته محققان، فعالیت فیزیکی و تناسب اندام و سلامت قلب-عروق می تواند برای رشد و عملکرد ذهن کودکان و افراد جوان خوب و مفید باشد.

همچنین انجام فعالیت فیزیکی قبل، بعد و در طول مدرسه موجب تقویت عملکرد تحصیلی کودکان نیز می شود.تحقیقات نشان می دهد یک جلسه فعالیت فیزیکی نسبتا پرتحرک دارای تاثیرات مثبت فوری بر عملکرد مغز، هوش و عملکرد تحصیلی کودکان است.از لحاظ فواید و مزایای فیزیولوژیکی ورزش، محققان تاکید دارند که تناسب عضلانی و سلامت قلبی-عروقی از عوامل تاثیرگذار قوی بر ریسک ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع۲ در سنین بالاتر است و انجام ورزش شدید در دوران کودکی به دور ماندن از این فاکتورهای پرخطر کمک می کند.

کودکان پر جنب و جوش

اما محققان اذعان دارند که شدت متوسط یا پایین ورزش همچنان به بهبود سلامت قلب کودکان و متابولیسم آنها کمک می کند، درحالیکه فعالیت فیزیکی، مولفه اصلی درمان بسیاری از شرایط بلندمدت در کودکان ۶ تا ۱۸ ساله است.به گفته محققان، تاثیرات مثبت ورزش تنها به سلامت فیزیکی محدود نمی شود. ورزش منظم به رشد مهارت های مهم زندگی، و تقویت اعتماد به نفس، انگیزه، عزت نفس و حس ارامش کمک می کند. همچنین باعث تحکیم روابط با همسن و سال ها، والدین و معلمان نیز می شود.

بیشتر بدانید از خصوصیات کودکان باهوش

بیشتر بدانید از خصوصیات کودکان باهوش

تشخیص زودهنگام الگو‌های اولیه

نابغه‌های کوچک در سن خیلی کم شروع به تشخیص الگو‌های تکرار می‌کنند، اما این تنها رنگ‌ها و الگو‌های شکلی ساده نیستند که چشم آن‌ها را می‌گیرد. کودکان نابغه نه تنها الگو‌ها و اشکال را در بازی‌ها و فعالیت ها، متوجه می‌شوند، بلکه می‌توانند رفتار‌های تکراری، فعالیت‌ها و اعمال را در مقایسه با همسالان خود راحت‌تر ببینند. آن‌ها همه چیز را متوجه می‌شوند، از اینکه چه اتوبوسی در زمان صرف صبحانه از نزدیک منزل آن‌ها عبور کرده گرفته، تا چند عدد آجر درون ماشین اسباب بازی شان جا می‌شود. آن‌ها در به یاد آوردن اطلاعات کلیدی و مهم، بسیار خوب هستند.

کنجکاوی درباره جهان

بچه‌های باهوش به دنیای اطراف خود علاقه‌مند هستند، اما نوابغ واقعی کنجکاوی سیری‌ناپذیر برای فهمیدن این که وسایل مختلف چگونه کار می‌کنند؟ دارند. از پرس و جو درباره عادات غذا خوردن تمام پستانداران گرفته، تا پافشاری بر این که دقیقا بدانند تُستر چگونه کار می‌کند و. بچه‌های با استعداد و نابغه ممکن است صبر و حوصله والدین خود را با سوال‌های بی‌پایان درباره موضوعی خاص آزمایش کرده و بسنجند!

کودکان پر جنب و جوش

به دنبال همنشینی با افراد بزرگ‌تر از خود

برای کودکان بااستعداد و نابغه، ممکن است ارتباط گرفتن با همسالانی که دارای علاقه مندی‌ها و توانایی‌های متفاوت هستند دشوار باشد. آن‌ها اغلب در مهد کودک احساس خستگی می‌کنند، زیرا درس برای آن‌ها بسیار آسان است پس به دنبال گفتگو‌های مهیج‌تر با افراد بزرگ‌تر از خود خواهند بود.

شما می‌توانید با آموزش مهارت‌های اجتماعی و همدلی به فرزندتان کمک کنید تا با دوستان و اطرافیان خود در تمامی سنین دوست شوند. – داشتن اراده‌ای پولادین و تمرکز بالا کودکان بااستعداد و نابغه، وقتی اراده به انجام کاری (چه وظیفه یا سرگرمی) می‌کنند، تا زمانی که در آن به تسلط کامل نرسند با عزمی راسخ به انجام آن کار ادامه می‌دهند. بچه‌های بااستعداد و نابغه به طور معمول حس شگفت انگیزی از تمرکز دارند. هنگامی که به آن‌ها یک وظیفه محول می‌شود، تمایل دارند بدون آن که حواسش را پرت کنید تا تکمیل شدن روی آن کار کنند. تلویزیون، بازی‌های ویدئویی و رسانه‌های اجتماعی، حواس آن‌ها را پرت نمی‌کند و به این ترتیب آن‌ها می‌توانند وظیفه شان را با کارایی به پایان برسانند.

تمایل به مدیریت بچه‌های دیگر

بسیاری از بچه‌های با استعداد و نابغه به دلیل بلوغ و توانایی‌های سازمان یافته طبیعی شان تبدیل به مدیر و رهبر دیگران می‌شوند. کودکان با استعداد و نابغه، معمولا می‌توانند مسئولیت یافتن موثرترین راه حل را به عهده گیرند. آن‌ها همچنین به صورت خودکار عملکرد خود را تنظیم می‌کنند و همیشه به دنبال راه‌هایی برای بهبود هستند. به دلیل داشتن این توانایی، آن‌ها معمولا می‌توانند همسن و سالان خود را هدایت و رهبری کنند، زیرا آن‌ها به درک خود از مسیر و نیز تجربه در گرفتن مسئولیت، اعتماد بیشتری دارند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها