به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ، فرزندپروری یکی از مهارت هایی است که هر والدی نیاز به یادگیری آن دارد. فرزند پروری به والدین می آموزد که چگونه با فرزند خود رفتار کنند تا فرزندانشان در آینده از سلامت روانی زیادی برخوردار باشند.پدران نقش کلیدی و پر اهمیتی در سلامت روان، رشد و آیندۀ فرزندان خود به خصوص دخترانشان دارند. نقش پدر و ارتباط او با دخترش در برخی دوره های رشدی اهمیت خاصی دارد و رفتار پدر با دختر باید در هر سنی متغیر بوده ودر جهت رفع نیازهای مادی ، روحی و روانی او باشد.
در این بخش به شما می گوییم که رفتار پدر با دختر باید چگونه باشد ؟
در گذشته و در جامعه مرد سالاری، والدین تبعیض زیادی بین فرزندان خود قائل بودند و پسران در نزد والدین محبوب تر بودند و داشتن دختر مایه سرافکندگی و ناراحتی بود اما امروزه محبوبیت دختران افزایش یافته و والدین بیشتر به فرزند دختر و نحوه درست رفتار با دخترانشان اهمیت می دهند.
در ادامه به شما یاد می دهیم که چگونه با دخترتان رفتار کنید تا او با شما رفتاری صمیمی داشته باشد.
دخترتان بیش از هر چیزی، نیاز به محبت پدرانه و عشق و محبت شما دارد.
اگر فکر می کنید تامین نیازهای مادی برای دخترتان کافیست در اشتباهید شما باید در کنار این وظایف پدرانه، به او بگویید و نشان دهید که عاشقش هستید تا او هیچ وقت به علاقه ی شما نسبت به خودش شک نکند.
این را بدانید هیچ کس دیگری نمی تواند نقش شما را برای او ایفا کند. اگر می خواهید دخترتان در آینده به علت کمبود محبت ، فرد اشتباهی را وارد زندگی خود نکند، به او محبت کنید.
درست است که شما دو نسل متفاوت هستید و علایق و سلایق شما با هم فرق می کند اما بهتر است به عقیده و نظر و سلیقه دخترتان احترام بگذارید وسلایق دخترتان را در اولویت قرار دهید و در زمانی که در ماشین هستید به آهنگ های مورد علاقه ی آنها گوش دهید.
یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای دخترتان بکنید این است که به مادرش عشق بورزید و به بچه ها نشان بدهید که مادرشان اولویت بالاتری نسبت به آنها دارد. در زندگی که مرد به همسر خود احترام بگذارد و عشق و محبت وجود داشته باشد، آرامش نیز وجود دارد و فرزندان خوشحالترند.
هر چه فرزند شما بزرگتر می شود صمیمیت بین شما باید به همان اندازه پابرجا باشد پس زمانی که دخترتان به دوره بلوغ و نوجوانی رسید با او صمیمی باشید.
شما نباید اجازه دهید چالش هایی که فرزندتان در سن بلوغ با آن مواجه می شوند مانند تغییرات هورمونی، دوستی با جنس مخالف، شبکه های اجتماعی و ... شما را از دخترتان دور کند.
سعی کنید دخترانتان را با ذهنی قوی و سلامت جسمی بار آورید پس زمان زیادی را به ورزش اختصاص دهید و همراه دختران خود به ورزش بپردازید و آنها را از همان کودکی در صورت علاقمند بودن در ورزش در کلاس های ورزشی ثبت نام کنید.
ذهن دخترتان را پر از خاطره های رنگارنگ با پدرش کنید. برای خاطره سازی با دخترتان، یک سفر هیجان انگیز را تدارک ببینید، شب های جمعه فیلم خانوادگی ببینید، در صبح یک روز تعطیل صبحانه ی مفصل میل کنید و از گشت وگذارهای خانوادگی غافل نشوید.
برخی از پدرها درگیر کار و حرفه شان هستند و در خانه نیز به تماشای تلویزیون و چت با دوستان در فضای مجازی مشغولند و نمی توانند در برنامه های دخترشان حضور داشته باشند.
توجه کنید که توئیتر، ایمیل ها، تیم فوتبال و پیام های گروه شما برای دخترتان مهم نیستند پس وقتی از محل کار به خانه بازمی گردید تلفن همراه خود را خاموش کنید و برای اینکه فرزندتان را خوشحال کنید با او وقت بگذرانید، بازی کنید و برای شرکت در برنامه های مربوط به او تلاش تان را بکنید و با تمام حواس تان در آنجا حضور داشته باشید.
به دخترتان نشان بدهید که یک مرد می تواند با ملایمت و لطافت رفتار کند پس گاهی موهایش را مرتب کنید و ناخن هایش را لاک بزنید.
اینگونه کارها از ابهت مردانه تان کم نمی کند بلکه به محبوبیت شما می افزاید.
زمانی که با دخترتان بیرون می روید، با خانم ها درست رفتار کنید و به آنها احترام بگذارید تا دخترتان احساس نماید جنس زن بی ارزش نیست تا ارزش خود را بیشتر بداند.
زمان بیرون رفتن با دخترتان برای نشان دادن اینکه یک مرد چگونه باید با یک زن رفتار کند، در را شما برای او باز کنید، صورت حساب ها را پرداخت کنید و در چشمان شان نگاه کنید و کاری انجام دهید که احساس ارزشمند بودن کند.
دخترتان نباید فکر کند که زیبایی اش تنها به ظاهر و اندام اش محدود می شود، به او نشان دهید زیبایی باطنی و داشتن قلبی زیبا مهم تر است و به شخصیتش احترام بگذارید .
زمانی که با رفتار اشتباه خود احساساتش را جریحه دار نمودید، از صمیم قلب معذرت خواهی نمایید و پدری باشید که از موضع خود پایین می آید و غرور او بیش از دخترش ارزشمند نیست.
در دوره کودکی دختران دوست دارند از جانب پدر پذیرفته شده و محبت دریافت کنند بنابراین با مادرخود به رقابت بر می خیزند و رفتار توجه طلبانه دارند.
پدر نباید در این رقابت مادر را کنار بگذارد بلکه باید به هر دو توجه کند و با حفظ اقتدار پدرانه رفتار ها و نیازهای کودک را به رسمیت بشناسد، آن ها را برطرف کند.
با رفتن کودک به مدرسه و وارد شدن او به اجتماع و گسترش روابط زندگی اش از میزان وابستگی اش به والدین کاسته می شود و آنها از والدین فاصله می گیرند.
بنابراین در این دوران پدر باید به عنوان یک دوست و ناظر همراه دخترش باشد و رابطه اش را با او حفظ کند و تفریحات مشترک با دخترش داشته باشد و با او صمیمی باشد.
با رسیدن دختران به نوجوانی و بلوغ فاصله گیری از خانواده بیشتر شده و آنها گاهی در این دوران به ستیزه جویی و مخالفت جویی با خانواده می پردازند.
در این دوران پدرباید ارتباط عاطفی خود را با دخترش به شکل فعالانه حفظ کند و با صمیمیت مرزها و قوانین را برای دختر خود مشخص نماید.
پدر باید در این دوران فرزند خود را درک کند و با هیجانات و احساسات او همدلی بکند.
رفتار صحیح پدر سبب افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس دختر می شود.
رفتار صحیح پدر سبب می شود تصوری که یک دختر از مردان در ذهن خود تشکیل می دهد، مثبت باشد.
رفتار صحیح پدر با دختر و مادر خانواده سبب می شود یک تصور خوب از ازدواج در ذهن دختر ایجاد شود.
رفتار صحیح پدر سبب می شود دنیا جای امن تری به نظر برسد و امن ترین جای دنیا برای دختر خانه پدری باشد.
پدران با حفظ صلابت و اقتدار خود به تربیت صحیح دخترشان کمک می کنند.
رفتار صحیح پدر سبب و وضع قوانین به جا و مناسب با سن کودک سبب سلامت روان دختر می شود.
محبت و عشق بی قید و شرط پدر سبب می شود دختر ارزش خود را بالا بداند و کاری نکند که غرور پدرش خدشه دار شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه