یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، رنگ های خوراکی مصنوعی مثل «سانست یلو» و «آلورا رد» رنگ هایی هستند که به مقدار فراوان در اسنک ها مثل پفک، پاستیلها و خیلی از تنقلات رنگی (که برای کودکان جذاب هستند) یافت میشوند.
حدود 90 درصد رنگهای خوراکی پس از ورود به دستگاه گوارش تجزیه میشود. برخی اثرات مضر این رنگها نظیر سمیت برای ژنها، احتمال بروز سرطان، اختلالات رفتاری، آلرژی (حساسیت) بیشتر شناخته، گزارش و اطلاع رسانی شدهاند. با عنایت به ساختار این رنگها، احتمال دارد رفتار عوامل ایجاد کننده بیماری آلزایمر را تحت تاثیر خود قرار دهند.
محققان در مطالعهای سعی کردهاند تا در لوله آزمایش عامل اصلی پیشرفت بیماری (پروتئین تاو) را تحت تاثیر رنگ پرمصرف سانست یلو بررسی کنند. اصلی ترین علت پیشرفت بیماری آلزایمر، رسوب این پروتئین است.
بر اساس اعلام پایگاه نتایج پژوهشهای سلامت کشور، نویسندگان این مقاله میگویند: در این تحقیق مشاهده شد که مواد حاصل از تجزیه این رنگ تشکیل رسوب توسط این پروتئین را سرعت میبخشند. با توجه به مصرف بالای رنگهای خوراکی در طول عمر یک انسان، پیشنهاد میشود مصرف خوراکیهای حاوی آنها صفر و یا در حداقل ممکن باشد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد