رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز

برخورد ۲ دستگاه پراید درمحور اهواز - اندیمشک ۷ مصدوم بر جای گذاشت

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مصدومیت هفت نفر در برخورد دو دستگاه خودروی سواری پراید در محور اهواز به اندیمشک خبر داد.
کد خبر: ۱۲۸۵۰۴۹
به گزارش گروه حوادث  جام جم آنلاین و به نقل از مهر، فرهنگ کره بندی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دو دستگاه خودروی سواری پراید امروز در محور اهواز به اندیمشک (قلعه سحر روبروی پاسگاه خرمدژ) با یکدیگر برخورد کردند.
 
برخورد ۲ دستگاه پراید درمحور اهواز - اندیمشک ۷ مصدوم بر جای گذاشت
وی با بیان اینکه در این سانحه رانندگی هشت نفر مصدوم شدند، تصریح کرد: یک نفر از مصدومان به صورت سرپایی درمان و هفت نفر دیگر نیز به بیمارستان گلستان اهواز منتقل شدند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان با اظهار بی‌اطلاعی از علت وقوع این سانحه رانندگی، بیان کرد: هفت نفر از مصدومان مرد و یک نفر هم زن بودند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها