سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از حالا زندگی ، با مشاهده افراد موفق، ممکن است که ین احساس به شما دست دهد که آنها افراد پیچیده ایی هستند و در نتیجه ویژگی های اصلی آنها کمی پارادوکسانه می باشد. آنها اغلب ویژگی هایی دارند که ممکن است کاملا با دیگر ویژگی ها درتضاد باشند. همچنین آنها اغلب بسیار پرشور هستند و همچنین هدف و تصمیم گیری های آنها باعث موفقیت آنها شده است.
به گفته یکی از روانشناسان استنفورد به نام کارول دوک، همه چیز برای موفقیت به ذهنیت افراد بستگی دارد. او یک سری آزمایشات را انجام داد که نشان داد افراد موفق در کنار توانایی های خود و اموالی که دارند، یک چیز دیگری باعث پیشرفت و موفقیت آنها شده است و آن داشتن ذهنیت مناسب است. به عبارت دیگر افراد موفق به بهبودی خود و غلبه بر چالش ها تلاش و تمرکز می کنند تا دچار اشتباهاتی نشوند.
همچنین محققان دیگری که توسط ایالات پن و دوک تهیه شده است، محققین مهارت های اجتماعی 700 کودک را ارزیابی کردند. بیست سال بعد محققان این کودکان را بررسی و پیگیری نمودند و رابطه محکم و قوی بین مهارت های اجتماعی و موفقیت کشف کردند. کودکانی که در اجتماع مهارت هایی داشته بودند، مدارک علمی و دانشگاهی را کسب کرده بودند و کار تمام وقت داشتند.
در ادامه این مطلب از نمناک شما را با 8 عادت پارادوکس آشنا خواهیم نمود و جهت اطلاع بیشتر می توانید ادامه مطالب زیر را بخوانید.
افراد موفق افرادی هستند که اغلب از تمام اتفاق هایی که برایشان می افتد راضی و خشنود نیستند و اغلب سوالاتی مانند چی میشد اگر...؟ چرا که نه؟ را از خود می پرسند. با این حال هیچ زمان اجازه نمی دهند که زندگی شان مختل شود و دائما در تلاش و کوشش هستند و مهم تر از همه در هر حال مودبانه و با شخصیت تام با اطرافیان خود رفتار و برخورد می کنند.
افراد موفق در عین حال منطقی و کارهای خود را با تمرکز کامل انجام می دهند. مردم موفق در مورد کارشان پرشور و احساسی هستند، اما آنها به هیچ کس اجازه نمی دهند که این طرز فکر را از آنها بگیرند. اگر آنها مرتکب اشتباهی شوند، آنها را کاملا خواهند پذیرفت. افراد موفق اغلب در تلاش انجام کارهایی هستند که هیچ کس آن ها را انجام نداده است و می خواهند برخی اتفاقات و کارها را به اسم خود ثبت کنند.
منظور از تفکر همگرا، تفکری می باشد که توسط آزمون های iq اندازه گیری می شوند. تفکر هگرا نسبت به تفکر همگرا دقیق تر و صریح تر می باشد.
شاید از نگاه هرکسی به نظر آید که افراد موفق همیشه پر انرژی و خلاق هستند و در عین حال بسیار آرام هستند و این نظر کاملا صحیح می باشد و افراد موفق شخصیت این گونه ایی دارند و لازم بذکر است که آنها کینه توز نمی باشند و گرچه انرژی زیادی داشته باشند ولی به راحتی آنرا کنترل می کنند. اگر آنها تصمیم به انجام کاری می گیرند، سعی و تلاششان را به کار می گیرند تا بتوانند آنرا به سرانجام برسانند.
شاید این جمله را چندین بار شنیده باشید ولی مجددا اگر بخوانید برایتان مفید خواهد بود و این جمله عبارت است از :"کارهایی را عاشقشان هستید را در طول روز انجام دهید وگرنه آن روز برایتان لذت بخش نخواهد بود" از آنجایی که افراد موفق کارهایی را به آنها علاقه دارند را انجام می دهند، همیشه پر انرژی هستند و برای هر مشکلی که برایشان اتفاق می افتد فورا با ذهنی باز راه حلی پیدا می کنند.
افراد موفق به راحتی می توانند اقدامات خود را به نحوی انجام دهند که هیچ مشکلی در حین انجام دادن آن برایشان اتفاق نیوفتد. برای مثال اگر قرار باشد که آنها در کنفرانسی شرکت کنند، به راحتی می توانند از پس کنفرانس خود بر بیایند و به راحتی می توانند مخاطبین خود را به سخنرانی شان جذب نمایند و به گونه ایی صحبت می کنند که انگار در حال مکالمه با یک نفر هستند.
هیچ کس نمی تواند استدلال کند که هوش بخش مهمی از موفقیت نمی باشد و این جمله تنها بیش از یک حرف ساده نمی باشد و کاملا اشتباه می باشد. افراد موفق بسیار باهوش هستند و می توانند به راحتی برای کارهایی که قصد انجام دادنشان را دارند تصمیم هوشمندانه بگیرند و در جهت اتمام سریعتر آنها بکوشند.
مغرور بودن برای کارهایی که انجام میدهید، قطعا یکی از دلایل ضروری در موفقیت می باشند و اگر شما آنها را در محیط کاریشان ملاقات کنید به مغرور بودن آنها شاید پی ببرید ولی اگر با آنها به تنهایی ملاقات داشته باشید، یقینا به فروتنی آنها نیز پی خواهید برد.
در نهایت شاید ویژگی ها و رفتارهایی وجود داشته باشند که برای موفقیت بسیار لازم و ضروری باشند و در عین حال بایکدیگر در تضاد کامل باشند ولی با مطالعه مطالب بالا حتما می توانید تبدیل به یک فرد موفق شوید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛