
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو،در این دستگاه صدای ایجاد شده توسط زبان به همراه یک جریان صوتی توسط هدفون به هوش افراد میرسد که صدایی شبیه به موسیقی الکترونیک دارد. این درمان ترکیبی باعث بهبود علائم ۸۶ درصد شرکتکنندگان در این پژوهش شد. این افراد از امتیاز ۱ تا ۱۰۰، اعلام کردند که ۱۴ امتیاز مشکل آنها بهبود پیدا کرده است.
علاوه بر این موضوع، این بهبود برای بسیاری از افراد تا یکسال باقی ماند که خبر خوشحالکنندهای برای ۱۰ تا ۱۵ درصد جمعیت جهان با این مشکل محسوب میشود.
این دستگاه جدید توسط یک کمپانی ایرلندی به نام «Neuromod Devices» به تولید رسیده و نام «Lenire» را برای آن انتخاب کرده است. هدف از تولید این دستگاه، افزایش حساسیت مغز عنوان شده که روی بخشهای بیش از حد فعال مغز که منجر به علائم وزوز گوش میشود، تاثیر میگذارد. این شرکت در پژوهش جدید خود با محققان از کشورهای بریتانیا، آلمان، ایالات متحده آمریکا و ایرلند کار کرده است.
«هوبرت لیم»، عصبپژوه دانشگاه «مینهسوتا» در این زمینه اعلام کرده:
«اگر شما قشر شنوایی مغز را نسبت به بسیاری از ورودیها و محرکهای صوتی حساستر کنید، حواس آن پرت شده و حساسیت کمتری نسبت به وزوز گوش از خود نشان میدهد. به اعتقاد ما این درمان به این روش کار میکند.»
علت ایجاد وزوز گوش به صورت کامل مشخص نشده، اما تصور میشود که با سیمکشی معیوب نورون در ارتباط است که احتمالا برای جبران یک مشکل دیگر، باعث ایجاد صداهایی میشود که وجود ندارند.
به نظر میرسد ترکیبی از تحریکات زبانی ایجاد شده توسط یک پدال با الکترود به همراه صدای موسیقی میتواند در درمان این مشکل کارآمد باشد. افراد حاضر در این پژوهش برای مدت ۱۲ هفته، روزانه تا یکساعت از این دستگاه استفاده کردند. این دستگاه توسط کاربران کنترل میشود، بنابراین میتوان از آنها در خانه استفاده کرد.
با وجود دستیابی به چنین موفقیتی، برای کسب تاییدیه توسط این دستگاه باید آزمایشهای بیشتری روی آن صورت بگیرد.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محسن حیدریه، سرپرست گروه شبدیز درباره خیامخوانی