رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌الله (عج) عنوان کرد؛

پلاسمادرمانی مؤثرتر از «فاویپیراویر» و «رمدسیویر»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌الله (عج) گفت: درمان بیماران مبتلا به کرونا با روش پلاسمادرمانی، به مراتب اثرگذاری بیشتری از داروهای رمدسیویر و فاویپیراویر داشته است.
کد خبر: ۱۲۷۴۰۵۱

به گزارش جام جم آنلاین، حسن ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌الله (عج) در گفتگو با فارس در خصوص آخرین تحقیقات انجام شده در این دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله با کرونا اظهار داشت: تحقیقات در حوزه‌های اپیدمیولوژی، پلاسمادرمانی انجام شده است.

وی با بیان اینکه پلاسمادرمانی تا حدود زیادی در بهبود بیماران مبتلا به کرونا اثر دارد، گفت: این روش کاملا مطمئن و بدون عارضه است، همچنین استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمال نیز نتایج مثبتی داشته است اما تعداد درمان با این روش محدود بود.

ابوالقاسمی تصریح کرد: به دلیل اینکه احتمال می‌رفت استفاده از سلول‌های مزانشیمال در آینده باعث عارضه شود استفاده از این روش متوقف شد. اطلاعات اپیدمیولوژی خوبی در زمینه مبارزه با این بیماری به دست آمده که در اختیار محققان قرار گرفت.

وی گفت: مطالعات بالینی بسیاری از داروها در این دانشگاه انجام شد، تعویض پلاسما از دیگر پروژه‌های این دانشگاه بود که نتایج خوبی داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌الله (عج) تصریح کرد: پلاسمادرمانی به مراتب اثرگذاری بیشتری از داروهای رمدسیویر و فاویپیراویر داشته است، و هرچه زودتر از این روش استفاده شود نتایج بهبودی بیشتر خواهد بود لذا تقاضا می‌شود بهبود یافتگان کرونا اقدام به اهدای پلاسما کنند تا از این طریق جان بیماری نجات پیدا کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها