چگونه رفتارهای دوران مجردی را بعد از ازدواج تغییر دهیم؟

یک روانشناس گفت: هر فردی بیش از دو دهه از عمرش را به صورت مجردی گذرانده است و تغییر عادت‌های این دوره کار آسانی نیست.
کد خبر: ۱۲۲۹۰۲۷
چگونه رفتارهای دوران مجردی را بعد از ازدواج تغییر دهیم؟

به گزارش جام جم آنلاین، حسن اکبرزاده روانشناس و مشاور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تغییر رفتار دوران مجردی بعد از ازدواج اظهار کرد: تغییر مختص خود هر فردی است و هیچکس قدرت تغییر دیگری را ندارد، اما به اشتباه خیلی اتفاق می‌افتد که زوجین در رابطه مشترک به دنبال تغییر دادن طرف مقابل هستند.

اکبرزاده بیان کرد: اگر به دنبال ازدواج هستید و تصمیم دارید بعد از ازدواج دست به تغییر طرف مقابل و یا حتی پاره‌ای مواقع تغییر در خود بزنید سخت در اشتباه هستید.

او ادامه داد: اولین اقدام برای مسیر ازدواج زمانی صورت می‌گیرد که هر کسی آگاهی‌های لازم در ارتباط با بلوغ در جنبه‌های مختلف نسبت به خودش را دارا باشد و انواع بلوغ شامل بلوغ جسمانی، بلوغ عاطفی، بلوغ روانی، بلوغ فکری، بلوغ اجتماعی و بلوغ اقتصادی می‌شود.

این روانشناس با بیان اینکه هر فردی بیش از دو دهه از عمرش را به صورت مجردی و با مسئولیت‌های خاص این دوره گذرانده است، افزود: تغییر عادت‌ها کار آسانی نخواهد بود و باید با آگاهی، پذیرش و در فرایند ارتباطی این تغییرات صورت پذیرد.

اکبرزاده گفت: اگر هر کسی با خودش به این بینش برسد که شاید یک سری رفتار‌های مجردی در مسیر ازدواج جایگاهی ندارند و باید تغییر کنند و یا اینکه تعدیل شوند با پذیرش بیشتری در مسیر ازدواج قرار می‌گیرد و به جای تلاش برای تغییر طرف مقابل در توافقات متقابل شرکت می‌کند.

او با اشاره به اینکه در واقع هر چقدر تغییر یا تعدیل سازی قبل از ورود به رابطه مشترک اتفاق بیفتد بهتر است، گفت: در چنین شرایطی با فردی آگاه که از بینش مناسبی برخوردار است و در رابطه مشترک وارد می‌شود روبرو هستیم.

این روانشناس با بیان اینکه با اولین پیشنهاد از جانب فردی و پذیرش از طرف مقابل مسیر ازدواج شروع می‌شود، اضافه کرد: با این شروع با توجه به اصل تفاوت‌ها در رابطه که اجتناب ناپذیر است موضوعی به نام اصل مذاکره مطرح می‌شود که تنها راه اصولی و نتیجه بخش در ارتباط با تفاوت‌ها است.

اکبرزاده ادامه داد: اصل تفاوت از طریق اصل مذاکره به نام اصل توافق منجر می‌شود، بنابراین از شروع یک مسیر ازدواج بیشتر با موضوع توافق و تفاهم سرو کار داریم و زندگی پر از تکالیف مختلف است که اجتناب ناپذیر بوده و تا رابطه‌ای هست تکالیف نیز وجود دارند.

او خاطرنشان کرد:کسانی که با بلوغ کافی، آگاهی و بینش خوب در یک رابطه ازدواج قرار می‌گیرند و در رابطه مشترک نیز مسیر مذاکره و توافق را درمورد تفاوت‌ها پیش می‌گیرند، فرایند بهتری را درمسیر تغییر، تعدیل، مذاکره و توافق سپری می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
کری‌خوانی صبح‌گاهی

گفت‌وگوی جام‌جم با هاشم بیگ‌زاده و مجید یحیایی، مجریان برنامه «صبحانه ایرانی »شبکه دو

کری‌خوانی صبح‌گاهی

نیازمندی ها