به گزارش جام جم آنلاین از سیناپرس، باتری تلفن های همراه همیشه یک مورد دردسرساز بوده است که به اعتقاد بسیاری، سالها از سایر فناوریهای روز عقب افتاده است.
با این وجود پس از عرضه محصولی به نام گلکسی نوت ۷ توسط شرکت سامسونگ و گزارشهای متعدد از انفجار باتریاین مدل بود که توجه رسانهای به امنیت باتریها افزایش یافت. البته پیشازاین نیز باتریهای تلفنهای همراه هوشمند با مشکلاتی مشابه روبرو بودند ولی مورد یاد شده موجب شد تا این مشکل به چشمی جدیتر دیده شود.
حال دانشمندان در حال تلاش برای ایجاد راهکارهایی برای آینده باتریها هستند و در این میان به نظر میرسد که دانشمندان دانشگاه مریلند در آمریکا موفق به ارائه یک روش ویژه برای حل این مشکل شدهاند. بر اساس مقالهای که در ژورنال مواد طبیعی منتشر شده است، دانشمندان این دانشگاه توانستهاند تا یک باتری بسیار امن را بسازند.
این باتری که زینک نام دارد، در حقیقت با کمک آزمایشگاههای ارتش آمریکا توسعهیافته و دستیابی به آن با کمک فعالیت تیمی دو گروه برجسته از متخصصان ممکن شده است.
بر اساس گفته سازندگان این باتری، باتری زینک هیچگاه منفجر نخواهد شد. علت این امر نیز این است که این باتری بر پایه استفاده از آب طراحی شده است.
فی وانگ از دانشگاه مریلند در این باره میگوید: «برای جلوگیری از آتش گرفتن باتری، استفاده از فناوریهای بر پایه آب، ضروری است. با این وجود تا به امروز ظرفیت و مقدار انرژی قابل ذخیرهسازی در آنها بسیار محدود بوده است. بااینحال ما برای نخستین بار توانستهایم باتریای را عرضه کنیم که میتواند از نظر میزان انرژی ذخیره شده با باتریهای یون لیتیومی رقابت کرده و از نظر امنیت بسیار فراتر از آنها باشد.»
این گروه اعلام کردهاند که بهاحتمال فراوان باتری آنها بهزودی برای استفاده در محصولات الکترونیکی برای مشتریان استفاده خواهد شد. البته هنوز زمان این امر مشخص نشده است ولی بهاحتمال فراوان باید چند سالی به انتظار عرضه این باتری نشست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت