به گزارش جامجم آنلاین به نقل از دیجیاتو، هدف ایلو این است موقعیتی فراهم آورد تا کاربران را در حفظ حریم خصوصیشان بیشتر یاری دهد چرا که به اعتقاد این شرکت، در حال حاضر سیستمعامل متن باز گوگل به این مسئله کمتر توجه میکند.
در این نسخه از سیستم عامل اندروید، نرمافزارهایی غیر از اپهای پیشفرض گوگل جهت سرویسهایی نظیر ایمیل، نرم افزارهای آنلاین مدیریتی، اپلیکیشنها و ذخیرهسازی ابری به کاربر پیشنهاد میشود که در حفظ حریم خصوصی کاربر بهتر و مطمئنتر عمل میکند.
ایلو بر اساس نرمافزار سیستمعامل لاینیج LineageOS طراحی شده که خود به نوعی الهام گرفته از سیستمعامل متن باز CyanogenMod است.
پروژه ایلو قرار است بر خلاف اندروید سیستمعاملی با متن باز نباشد و طراحی آن بر اساس سوددهی نخواهد بود که این مطلب میتواند به نوعی خیال کاربران را از حفظ حریم خصوصیشان آسوده کند. نظارت این پروژه در حال حاضر برعهدهی «گائل دوال» است که طراحی توزیع مندریک سیستمعامل لینوکس را در کارنامهی خود دارد.
او هدف خود از طراحی این نسخه بخصوص از اندروید را اینگونه شرح میدهد:
«من در سال ۱۹۹۸ توزیع مندریک لینوکس را طراحی کردم چراکه طرفدار لینوکس بودم و به ویندوز علاقه ای نداشتم. اکنون خوشحالم که لینوکس را به سیستمعاملی قابل اعتماد تبدیل کردهام. از آن زمان تلفنهای هوشمند پا به عرضه وجود گذاشتند و به جزء لاینفکی از زندگی کاربران تبدیل شدهاند. در عین حال متوجه شدم که هرچه بیشتر از آیفون و مک یا سرویس های گوگل استفاده میکنم تنبلتر شده و در عین حال حریم خصوصیام به طور کلی از بین میرود.»
دوال بنیانگذار استارتاپ ایلو به دنبال این است که به کاربران اندرویدخامی بدهد که آنها با استفاده از آن بتوانند از حفظ حریم خصوصیشان آسوده خاطر باشند. از این رو وی یک پروژهی جمعسپاری در سایت کیکاستارتی ایجاد نموده و به دنبال تهیهی ۳۰ هزار دلار سرمایه از قبل برای تولید این نسخهی بخصوص از اندروید است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد