افشای جزئیات تکان دهنده جدید درباره جادوگری در فوتبال / استتار آقای خط خطی فوتبال ایران!

«جادوگری در فوتبال» پرونده ای است که از خیلی وقت پیش باز شده اما اکنون و در روزهای اخیر جزئیات بیشتری درباره آن فاش می شود. جزئیات آن میتواند چیز متفاوت تری نسبت به اتفاقات هفته های گذشته باشد.
کد خبر: ۱۰۹۸۷۲۲
افشای جزئیات تکان دهنده جدید درباره جادوگری در فوتبال / استتار آقای خط خطی فوتبال ایران!

به گزارش جام جم آنلاین ، در چند هفته اخیر چند اتفاق مربوط به جادوگری در فوتبال ایران در رسانه های مختلف منتشر شد و چند نفر در اینباره صحبت کردند؟ این موضوع نمی تواند برای فوتبال ایران فعلا دغدغه باشد چرا که قرعه کشی جام جهانی فوتبال و مشخص شدن همگروه های ایران همه چیز را تحت شعاع خود قرار داده است اما وقتی بدانیم جادوگری در هفته های اخیر فقط به گذاشتن مایع نامطبوع در دروازه تیم ها خلاصه نمی شود اوضاع قابل توجه تر به نظر می رسد.

آقای خط خطی!

جادوگری تاثیر گذار نیست، این نظر شخصی نگارنده است اما برخی اعتقاد دارند این موضوع به صورت مقطعی تاثیر گذار است، از جمله علی دایی. در هفته های گذشته در رابطه با تیم گل گهر سیرجان، سیاه جامگان مشهد و پارس جنوبی جم مواردی در رابطه با جادوگری گزارش شد، مواردی که طبیعتا از سوی این باشگاه ها به مرحله تکذیب رسید. اما «شاهد» در فوتبال ایران زیاد است. شاهدان فوتبال ایران از چیزهای عجیب و غریبی پرده برمی دارند که اوج انحطاط اخلاقی و البته بی سوادی برخی از چهره های شاغل در فوتبال ایران را نشان می دهد.

یکی از نزدیکان تیم (...) می گوید: «سرمربی ما آقای (....) با یکی از جادوگران به شدت فعال در فوتبال ایران ارتباط نزدیک دارد. مدام به خانه یکدیگر رفت و آمد می کنند. رسانه ها در جریان فعالیت های مربی ما نیستند اما او حداقل از کسانی که الان درگیر ماجرای جادوگری در رسانه ها شده اند ارتباط بیشتری با این مسائل دارد. این آقای مربی روی بدنش وردهای مختلف نوشته است. این وردها به شکل خط خطی است. البته لباس، خط خطی های این آقای مربی می پوشاند برای همین کسی متوجه نمی شود ماجرا چیست. آقای مربی اعتقاد دارد خط خطی ها باعث می شود تیمش نبازد!»

وردهای بی پایان

استفاده از ماده نامطبوع نیز بخش دیگری از جادوگری هاست که در هفته های اخیر درباره آن بسیار صحبت شده است. اما ماجرا فقط به اینجا ختم نمی شود که این ماده نامطبوع را در دروازه بگذارند یا پشت دروازه حریف. گفته می شود شخصی که جوانی حدودا 24، 25 ساله است قبل از دیدار تیم (...) وظیفه داشته خود را به نحوی به بازیکن تیم حریف برساند و ظرفی را که حاوی شاید همان ماده نامطبوع بوده به روی او بپاشد بدون اینکه خود بازیکن متوجه شود. احتمالا این کار باعث ناکامی این بازیکن در گلزنی می شده است!

در مورد دیگر جادوگر وظیفه داشته نود دقیقه بر روی سکوها بنشیند و سه بازیکن تیم حریف را با وردهایش از کار بیندازد! باور کردنی نیست چنین کارهایی در فوتبال ایران آن هم در سال 2017 انجام شود.

وردهای روی کاغذ هم که جای خود دارد. چندی پیش در خبرها داشتیم که یک بازیکن مشهور لیگ برتری مقدار زیادی ورد را با خود بر روی نیمکت می برد. نکته جالب اینجاست که این وردها گاهی اوقات بر روی سنگ هم نوشته می شود، سنگ هایی که گاهی اوقات به صورت کاملا استتار شده پشت دروازه حریف جاسازی می شوند تا حریف به راحتی گل بخورد!

هزینه جادوگری در فوتبال ایران

وقتی به صراحت اعلام می شود که یک باشگاه به جادوگر 700 میلیون تومان پول داده است مشخص می شود هزینه کردن برای استفاده از جادوگری در فوتبال ایران گاهی اوقات برابر با خرید یک بازیکن است. اما در رابطه با حداقل هزینه ها گفته می شود همان سنگ هایی که حاوی اوراد هستند با قیمت دو میلیون تومان و بیشتر در اختیار سرمربیان گذاشته می شوند.

قیمت های جادوگری در فوتبال ایران هرگز به زیر یک میلیون تومان نمی رسد. شگفت آور آنکه با وجود تمام سخت گیری ها و نظارت فدراسیون جادوگران به کار خود با قدرت ادامه می دهند و بسیاری از چهره هایی را که بسیار موجه به نظر می رسند در طول دوران مربی گری و یا حتی بازیکن بودن خود بارها به سراغ این رمالان و جادوگران رفته اند.

فرشید طالبی: جادوگری یک مساله اقلیتی است

فرشید طالبی به محض اینکه نامش جز سه کاندیدای اصلی برترین بازیکن آسیا در سال 2011 قرار گرفت روزهای تلخی را سپری کرد. حذف از تیم ملی فوتبال ایران آن هم در حالی که دومین بازیکن برتر آسیا شده بود. او که اکنون دیگر فوتبال بازی نمی کند در رابطه با موضوع جادوگری در فوتبال ایران به جام جم آنلاین گفت: «در زمان خودم این مسائل و البته خرافات گرایی را دیده ام. می دانم چه کسانی به این مساله ورود می کنند و چه کسانی از یک بازیکن چه خواسته هایی دارند. برخی آنچنان به این مساله اعتقاد دارند که می گویند اینها (جادوگران) حتما باید در کنار تیم باشند. این مسائل وجود دارد اما تاکید می کنم که یک مساله اقلیتی در جامعه فوتبال به شمار می رود.»

طالبی عنوان کرد: «وقتی سیستم باشگاهی سمت سحر و جادو نرود جادوگر عملا هیچ کاره است. جادوگر از همین مسائل پول در می آورد. این طوری هم نیست که بگوییم برخی باشگاه ها از جادوگری نتیجه نگرفته اند. انرژی مثبتی وجود دارد که بسیاری بابت این انرژی مثبت جواب خود را گرفته اند. دعا و اثرات مثبت آن وجود دارد اما سوء استفاده از اثرات دعا واقعیت ندارد و مطرح کردن این مسائل کراهت دارد و حرام است.»

وی با بیان اینکه خیلی از بازیکنان ما مدام ذکر می گویند افزود: «من مدتی در آکادمی گالاتاسرای ترکیه بودم. در کشور ترکیه هم اتفاقی مشابه افتاد. آنجا بازیکنی را شناختم که بدون یک کفش خاص هرگز وارد میدان نمی شد.این بازیکن بیش از 10 بار این کفش را تعمیر کرده بود اما حاضر نبود آن را دور بیندازد. چیزی به نام انرژی وجود دارد، ما در فرهنگ خودمان به آن می گوییم دعا. تیه ری هانری مهاجم سابق آرسنال زمانی با افت شدید روبرو شد. پس از مدتی او استوک های فوتبالش را جلوی چند خبرنگار آتش زد و گفت که اینها باعث بدشانسی من شدند. آن انرژی وجود دارد. شاید یکی هم مثل من از لباس انرژی می گیرد. شاید یک لباس به تو واقعا انرژی بدهد. ما اعتقاد به ائمه داریم و با ذکر ائمه تقویت می شویم اما باید فرق دعا با خرافات را بدانیم. خود ما قبل از بازی همیشه نادعلی می خواندیم. این دعاست. اما خرافات جایگاهی ندارد. جادوگری کسی است که به نظر من کارش دخل و تصرف در کار خداست.»

طالبی خاطرنشان کرد: «برنامه نود با چند جادوگر در برنامه نود صحبت کرد. این چند نفر به حدی با قدرت بیان و اعتماد به نفس درباره کارشان صحبت می کردند که یک فرد عادی ممکن است به ذهنش برسد تا این موضوع را امتحان کند. این نباید باعث شود بازیکن به امید جادوگری از تمرین خود بزند. مدیرعامل باید تدبیری بیندیشد تا مربی و بازیکنان به این راه نروند اما ما مدیرعاملانی داریم که اصلا با رمال و جادوگر زندگی می کنند.»

مدافع برتر سابق آسیا در پایان گفت: «نباید به جادوگری دامن زده شود. اصلا خیلی از حرف هایی که درباره جادوگری زده می شود قدیمی است. انگار ما خودمان هم دوست داریم به جادوگر بپردازیم.»

هیلدا حسینی خواه / جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها