شبکه‌های استانی، پیام‌آور همزبانی و همدلی مردم ایران هستند

معاون امور استان‌های رسانه ملی با اشاره به ظرفیت‌های خوب مراکز در زمینه تولید برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی گفت: صداوسیما باید به استان‌ها توجه کند. رسانه ملی برای تمام مردم است و مردم با هر لباس، زبان، نژاد، قومیت و هر سن و سالی باید در رادیو و تلویزیون دیده شوند. شبکه‌های استانی هم آینه تمام‌نمای بازتاب اقشار و اقوام مختلف و آداب و رسومشان هستند.
کد خبر: ۱۰۷۰۷۰۵
شبکه‌های استانی، پیام‌آور همزبانی و همدلی مردم ایران هستند

دکتر علی دارابی که در مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌ها در سالن همایش‌های صداوسیمای مرکز کردستان سخن می‌گفت، افزود: شبکه‌های استانی پیام‌آور همزبانی و همد‌لی مردم ایران هستند و این شبکه‌ها می‌توانند فرهنگ‌ها را بازآفرینی کرده و زیر چتر اسلام و ایران، انسجام ملی ایجاد کنند.

وی عنوان کرد: تنوع پیام و قالب‌های جدید و نوآورانه همراه با ارتقای سطح کیفی برنامه‌ها که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز قرار دارد، جز با عنایت ویژه و بهره‌مندی از مختصات فرهنگ بومی و ظرفیت‌های فرهنگ اقوام ایرانی محقق نمی‌شود. در شرایطی که نفوذ فرهنگی بیگانگان از طریق رسانه‌ها شتاب می‌گیرد، توجه به توانمندی‌های شبکه‌های استانی در جذب مخاطب و تأمین نیازها و علاقه‌ها و ارائه راهبردهای اثربخش برای مصونیت در برابر استحاله فرهنگی و تفرقه‌افکنی رسانه‌های معاند مؤثر خواهد بود.

دکتر دارابی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی‌های جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌ها و اهمیت آن پرداخت و افزود: فراهم شدن زمینه رقابت سالم بین همکاران در فضای رسانه، آشنایی با فضای جدید فعالیت در رسانه، ایجاد بستر تعامل و ارتباط مناسب همکاران در سراسر کشور، آموزش غیررسمی و انتقال تجربه، افزایش همبستگی اجتماعی و وحدت ملی در عین نمایش تنوع استانی و محلی یا همان اصل وحدت در عین کثرت و فراهم شدن زمینه هم‌افزایی علمی با درکنار هم قرار گرفتن پژوهشگران از جمله این خصوصیات هستند.

اهل تسویه حساب نیستیم

معاون امور استان‌های صداوسیما همچنین در نشست کمیسیون تخصصی خبر جشنواره، نقد مشفقانه و دلسوزانه با هدف اصلاح امور را یکی از کارکردهای بخش‌های خبری رادیو و تلویزیون دانست و گفت: باید از تخریب، مچ‌گیری و تسویه حساب‌های شخصی یا سیاسی پرهیز کرد.

دکتر دارابی با اشاره به اقتضائات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در رسانه و تاثیر آن بر جامعه خاطرنشان کرد: صدا و سیما باید همه سلایق و گرایش‌های مختلف را دربربگیرد و در واقع چند صدایی را تبلیغ کند.

وی با بیان این‌که سقف تحمل و مدارای سیاسی مسئولان و آستانه تحمل آنها باید به واسطه فعالیت‌های صدا و سیما ارتقا یابد، گفت:سکوت و خاموشی نخبگان و صاحب‌نظران، بزرگ‌ترین نشانه اعتراض است که باید به این مساله هم توجه داشت و در واقع رسانه باید همه صداهایی را که از درون نظام شنیده می‌شوند در بر بگیرد.

عملکرد فعال در فضای مجازی

معاون امور استان‌های رسانه ملی در کمیسیون فضای مجازی بیستمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌های صداوسیما نیز تاکید کرد: فضای مجازی مراکز باید قدرت اول این حوزه در سطح هر استان باشد .

وی افزود: شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های مجازی در حقیقت دیگر فقط یک ابزار مجازی نیستند بلکه در متن قرار گرفته‌اند.

دکتر دارابی خاطرنشان کرد: امسال که انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار شد، رسانه ملی با حفظ مرجعیت خود پیروز میدان شد که این مساله نشان می‌دهد اگر رسانه دارای برنامه باشد، می‌تواند همچنان مرجعیت خود را حفظ کند.

معاون امور استان‌های صداوسیما با اشاره به بایسته‌های مراکز در حوزه فضای مجازی عنوان کرد: لازم است این موارد توسط معاونت فضای مجازی استان‌ها احصا و ابلاغ شوند.

زهرا غفاری

رادیو و تلویزیون

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها