صداوسیما بهعنوان یکی از مظاهر فرهنگی کشور در چند دهه گذشته تلاش کرده تصویر روشنی از این تنوع فرهنگی در گوشه و کنار کشور به دست دهد.
حضور مراکز فعال صداوسیما در بیش از 30 استان کشور خود شاهدی بر این مدعاست. فعالیت این مراکز بخشی از پازلی است که در نهایت تصویر جامعه امروز ما را میسازد.
در واقع صداوسیما در این چند دهه کوشیده به پویایی، غنا و ماندگاری آداب و سنن فرهنگهای مختلف کشور کمک کند و در جهت اشاعه آن قدم بردارد. در جایی که دشمنان ما، با مقاصد آشکار و پنهان خویش تلاش میکنند اسباب تفرقه و تشتت را در اقوام و خردهفرهنگهای کشور پدید آورند. صداوسیما یک تنه همه همت خود را به کار گرفته که هرچه بیشتر خرده فرهنگهای اقوام ایرانی را به یکدیگر نزدیک کند.
بها دادن به آداب و سنن و فرهنگهایی که همه ریشه در این آب و خاک دارند و جلوگیری از اضمحلال و فروپاشی آنها تنها بخشی از اهداف مراکز صداوسیما بوده است.
وقتی کرد، بلوچ، ترکمن، آذری، گیلکی و لر تصویری از خود و فرهنگ خودش را در رسانه میبیند، بیشک جذب آن خواهد شد؛ به اینها اضافه کنید که رسانه تا چه اندازه توانسته میراث از یادرفته هر کدام از اقوام ایرانی را حفظ کند، نشر دهد و در اشاعه آن نیز بکوشد.
یعنی همان کاری که برخی از رسانههای معاند با اغراض سیاسی در پی آنند و شبانه روز میکوشند به تمهیدی، از این علاقه اقوام ایرانی به گذشته و آداب و سنن خود، به نفع امیال و اغراض شخصی استفاده کنند.
مراکز صداوسیمای ما، با رصد اغراض رسانههای بیگانه و با هدف حفظ و وحدت اقوام ایرانی در گوشه و کنار کشور، در این سالها کوشیدهاند تصویر جامعی از خرده فر هنگها و قومیتهای مختلف بازتاب دهند.
مهدی غلامحیدری - دبیر قاب کوچک
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند
رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفتوگو با «جامجم» از طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی میگوید