تَرَک پاشنه را در خانه درمان کنید

در صورت عدم درمان، ترک های پاشنه پا می توانند به زخم هایی زشت تبدیل شوند و عفونت های باکتریایی و قارچی، احساس درد هنگام راه رفتن، سلولیت و موارد بیشتر را به همراه داشته باشند.
کد خبر: ۱۰۶۲۲۲۲
تَرَک پاشنه را در خانه درمان کنید

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از عصرایران، آیا پاشنه های پای شما ترک خورده، پینه بسته، خشک و دردناک شده اند؟ آیا آنها را از نگاه دیگران مخفی می کنید و از پوشیدن صندل که پاهای شما را به نمایش می گذارد، هراس دارید؟ آیا ظاهر پاهای شما موجب می شود احساس پیری کنید؟

اگر پاسخ شما به پرسش های بالا مثبت است، نگران نباشید چون در جهان تنها نیستید.

میلیون ها نفر در سراسر جهان هر ساله از مشکل پاشنه های ترک خورده رنج می برند. و این ترک های زشت تنها ظاهری بدی ندارند، بلکه می توانند به مشکلات سلامت جدی نیز منجر شوند.

در صورت عدم درمان، ترک های پاشنه پا می توانند به زخم هایی زشت تبدیل شوند و عفونت های باکتریایی و قارچی، احساس درد هنگام راه رفتن، سلولیت و موارد بیشتر را به همراه داشته باشند.

اگرچه ترک پاشنه پا اغلب به واسطه خشکی پوست شکل می گیرد، عوامل خطرآفرین دیگر نیز می توانند خطر ابتلا به این شرایط را افزایش دهند، که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

دیابت - اگر به دیابت نوع 2 مبتلا هستید، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به ترک پاشنه پا قرار دارید، زیرا سطوح قند خون غیر قابل کنترل می تواند به آسیب عصبی در پاها منجر شود، که این شرایط به نام نوروپاتی محیطی شناخته می شود. آسیب عصبی در پاهای شما می تواند خطر خشکی پوست را افزایش دهد، زیرا جریان خون تحت تاثیر قرار گرفته است.

چاقی - چاقی می تواند خطر ترک خوردگی پاشنه پاها را افزایش دهد، زیرا وزن اضافی بدن روی پاشنه فشار وارد کرده و موجب گسترش بالشتک پاشنه و در نهایت ترک خوردن پاشنه ها می شود.

پیری پوست - پوست ضخیم، خشک و پوسته پوسته با افزایش سن قابلیت کشسانی خود را از دست می دهد، و از این رو با افزایش سن احتمال مواجهه با ترک خوردگی پاشنه های پا نیز افزایش می یابد.

کمبودها - کمبود ویتامین ها و مواد معدنی در رژیم غذایی شما می تواند اثر قابل توجهی روی سلامت پاشنه پاها داشته باشد.

آنچه در خانه می توانید برای بهره‌مندی از پاهایی نرم و زیبا انجام دهید

خوشبختانه درمان این ترک های زشت و دردناک می تواند آسان‌تر از آن چیزی باشد که تصور می کنید و حتی بدون مراجعه به پزشک نیز قادر به درمان آنها خواهید بود. عامل کلیدی اختصاص زمان برای پاها است.

خیساندن و لایه برداری - پاهای خود را در ترکیب آب گرم و نصف فنجان نمک فرنگی اصل به مدت 10 دقیقه قرار دهید. سپس پاها را از آب خارج کرده و لایه برداری با استفاده از یک سنگ پا را انجام دهید. بار دیگر به مدت 10 دقیقه پاهای خود را در آب گرم قرار دهید. پس از انجام این کار از یک مرطوب کننده قوی روی پاهای خود استفاده کنید و با پوشیدن جوراب آنها را پوشش دهید. اجازه دهید مرطوب کننده طی یک شب به خوبی در پاها نفوذ کند.

استفاده از روغن ها - پاهای خود را صبح و شب با روغن های شفابخش چرب کنید تا رطوبت مورد نیاز آنها تامین شود. از جمله این روغن ها می توان به روغن زیتون، بادام و نارگیل اشاره کرد، که همگی دیر زمانی است برای نرم کردن پوست مورد استفاده قرار می گیرند.

استفاده از یک ضد باکتری طبیعی - شما می توانید پاهای خود را در ترکیب آب گرم و نصف فنجان عسل قرار دهید. عسل به واسطه خواص ضد باکتری خود شناخته شده است و می تواند از عفونی شدن ترک ها پیشگیری کند.

تامین آب مورد نیاز بدن - در طول روز مقدار زیادی آب بنوشید تا پوست هیدراته باقی بماند و از شکل گیری ترک های بیشتر پیشگیری شود.

اجتناب از کفش هایی با پاشنه باز - از کفش هایی که قسمت پاشنه پا را پوشش می دهند، استفاده کنید تا از گسترش بالشتک پاشنه پا و ترک خوردگی آن جلوگیری شود.

خنک ماندن - از حمام و دوش آب گرم پرهیز کنید، زیرا گرما می تواند موجب از بین رفتن رطوبت پوست شود.

مصرف مکمل ها - افزودن برخی مکمل ها می تواند به بهبود شرایط پوست کمک کند، که از آن جمله می توان به امگا-3 (حداقل 1,000 میلی گرم در روز)، ویتامین E (15 میلی گرم در روز همراه با غذا) و روی (15 تا 30 میلی گرم در روز) اشاره کرد. پیش از استفاده از مکمل ها بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها