شیرین‌کاری‌های جست‌وجوی گوگلی

گوگل فارغ از الگوریتم‌های بسیار هوشمندانه‌ای که برای جست‌وجوهای خود به‌کار می‌گیرد، جذابیت‌های زیادی دارد که همین جذابیت‌ها در پاره‌ای از موارد محبوبیت آن را دوچندان کرده است.
کد خبر: ۱۰۳۲۶۸۳
شیرین‌کاری‌های جست‌وجوی گوگلی

گاهی از غول جست‌وجوگر دنیا کارهایی دیده می‌شود که هیچ‌کس انتظارش را ندارد، اما همه با دیدنش ذوق زده می‌شوند و حتی خاطراتی از دوران کودکی برای آنها زنده می‌شود. برخی از این کارهای بظاهر ساده ترفندهایی هستند که با جست‌وجوی عبارت‌هایی خاص در فهرست نتایج گوگل نمایش داده می‌شوند.

دوست دارید با برخی از این موارد جذاب آشنا شوید؟ در ادامه برخی ترفندهای کمتر شناخته‌شده را معرفی می‌کنیم:

دایره شانس: واقعا نمی‌دانیم چرا باید این ترفند را امتحان کنید، اما چنانچه به هر دلیلی قصد داشتید از بین دو تا 20 عدد، به‌صورت کاملا اتفاقی عددی را انتخاب کنید و شانس خود را بیازمایید، می‌توانید از جست‌وجوی عبارت spinner در گوگل کمک بگیرید. با جست‌وجوی این عبارت یک دایره که به‌طور پیش‌فرض به شش بخش تقسیم شده نمایش داده می‌شود و پس از چرخش خودکار صفحه دایره‌ای، نشانگر روی یکی از اعداد توقف می‌کند.

شما می‌توانید از بالا سمت چپ کادر اطراف این دایره، تعداد تقسیم‌بندی‌های صفحه را بین دو تا 20 تغییر دهید و با هر بار کلیک Spin Wheel یک بار دیگر شانس خود را آزمایش کنید.

قارچ‌خور معروف: بازی معروف قارچ‌خور برای بسیاری از دهه شصتی‌ها با خاطرات ریز و درشت و البته رکوردهای جذاب همراه است. این بازی یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین بازی‌های رایانه‌ای در طول تاریخ است و همین محبوبیت موجب شده مهندسان خلاق گوگل هم سراغ آن بروند و در جست‌وجوی عبارتSuper Mario Brothers نتیجه جذابی را در فهرست نتایج به‌ نمایش درآورند. برای مشاهده این حرکت خلاقانه کافی است عبارت Super Mario Brothers را در جست‌وجوگر گوگل وارد کنید تا در سمت راست نتایج گوگل، اطلاعاتی از این بازی محبوب برای شما نمایش داده شود. چنانچه دقت کنید در کنار اطلاعات به‌نمایش درآمده بلوک محبوب سوپرماریو (معروف به قارچ‌خور) شامل یک علامت سوال به شما چشمک می‌زند. با هر بار کلیک روی این بلوک می‌توانید به یاد دوران کودکی و چند ساعت اجرای پیوسته این بازی، امتیاز جمع‌آوری کرده و به صدای خاطره‌انگیز جمع‌آوری سکه در این بازی گوش دهید.

بازی تیک‌تاک‌تو: بازی معروف tic-tac-toe یکی از ساده‌ترین بازی‌هایی است که بسرعت با در اختیار داشتن یک تکه کاغذ و دو قلم می‌توانید آن را اجرا کنید. در این بازی شرکت‌کنندگان با دو علامت دایره و ضربدر (O یا X) در یک صفحه مشبک 3 در 3 تلاش می‌کنند به‌ صورت افقی، عمودی یا مورب، سه گزینه همسان را کنار هم فهرست کنند.

این بازی جذاب در مواردی می‌تواند حسابی شما را سرگرم کند و خستگی کار طولانی‌مدت را نیز از بین ببرد. (در صورتی ‌که شما را از کار و زندگی نیندازد!)

اگر دوست دارید رقابتی نفسگیر و کوتاه را با گوگل تجربه کنید، کافی است عبارت tic-tac-toe را در آن جست‌وجو کنید. برای شروع بازی کافی است از صفحه بازی که در فهرست نتایج نمایش داده می‌شود یکی از گزینه‌های دایره یا ضربدر را انتخاب و در ادامه با کلیک روی هر بخش از صفحه سعی کنید تا سه خانه افقی، عمودی یا مورب را تصاحب کنید. نکته جالب در بازی این است که با استفاده از منوی طراحی شده در بالا سمت چپ محیط بازی می‌توانید میزان دشواری بازی را تغییر دهید یا با انتخاب گزینه play against a friend به‌صورت دو نفره با دوست یا همکارتان آن را اجرا کنید. (بازی دو نفره از روی یک رایانه قابل اجرا است).

سونیک قهرمان: سونیک جوجه‌تیغی (Sonic the Hedgehog) شخصیت و قهرمان اصلی بازی سونیک در کنسول سگاست که بسیاری از کاربران با آن خاطره دارند. این شخصیت قهرمان با سرعت و چالاکی بسیار بالای خود به یکی از جذاب‌ترین و هیجانی‌ترین بازی‌ها تبدیل شد و همچنان نیز طرفداران خودش را دارد.

اگر شما نیز به این بازی علاقه‌مندید، پیشنهاد می‌کنیم عبارتSonic Game یا Sonic the Hedgehog را در گوگل جست‌وجو کنید تا همچون بازی سوپر ماریو، اطلاعات این بازی در سمت راست نتایج گوگل برای شما نمایش داده شود. در ادامه چنانچه دقت کنید شخصیت محبوب سونیک را در پایین سمت راست این اطلاعات نیز مشاهده می‌کنید که با هربار کلیک روی آن، همچون روند بازی، سونیک به دور خود می‌چرخد و شتاب می‌گیرد. نکته جالب این است که این چرخیدن خودش یک قابلیت مخفی است، اما قابلیت مخفی دیگری را نیز در خود جای داده است. چنانچه 25 مرتبه روی سونیک کلیک کنید مشاهده می‌کنید که سونیک به یک سوپر سونیک ابر قهرمان تبدیل می‌شود. اگر دوست دارید خودتان این ترفند را آزمایش کنید برای 25 مرتبه کلیک آماده شوید.

خنده کروم برای پشتکار شما

ترفندهای این هفته به‌نوعی با شیرین‌کاری‌های گوگل همراه شده‌اند و به همین علت قصد داریم این ترفند را به دو مینی ترفند تبدیل کنیم که یکی از آنها کاربردی است و دیگری هیچ کاربردی ندارد. خودمان هم نمی‌دانیم چرا اصلا می‌خواهیم آن را به شما معرفی کنیم! اما شاید شما نیز مثل ما کنجکاو باشید درباره آن بدانید و حتی آن را آزمایش کنید.

اگر حسابی کنجکاو شده‌اید تا با این دو مینی ترفند آشنا شوید این مراحل را دنبال کنید:

پاکسازی سریع تاریخچه: دسترسی به گزینه Clear Browsing Data با طی کردن منوهای مختلف کروم گاهی کمی دشوار است بخصوص انجام این کار زمانی سخت‌تر می‌شود که بخواهید آن را چند بار در روز تکرار کنید (مطمئنا به حریم خصوصی و امنیت خود اهمیت می‌دهید که چنین کاری را انجام می‌دهید).

آیا می‌دانید دسترسی به منوی پاک­سازی تاریخچه کروم با استفاده از کلیدهای میانبر بسیار ساده است؟ برای انجام این کار در مرورگر کروم روی سیستم‌عامل ویندوز کافی­ است کلیدهای Ctrl+Shift+Delete را فشار دهید و در مرورگر کروم روی سیستم‌عامل مک نیز کلیدهای Shift+Command+Delete را فشار دهید.

خنده کروم به شما: این ترفند واقعا یک شیرین‌کاری کاملا بی‌هدف به‌شمار می‌رود، چراکه برای اجرای آن باید کمی وقت اضافه داشته باشید و حوصله و البته چاشنی کنجکاوی هم نیاز است، چراکه کنجکاوی می‌تواند وقت زیاد و حوصله را با خود همراه کند! روش اجرا به این صورت است که مرورگر کروم را روی دستگاه هوشمند خود باز کرده و با استفاده از گزینه تب جدید، تا 100 تب جدید روی آن ایجاد می‌کنید.

نکته جالب پس از ایجاد کردن تب شماره 99 قابل مشاهده است! شمارشگر تب مرورگر کروم به‌جای نمایش عدد 100 به عبارت D: که کد خندانک معروف در اپلیکیشن‌های پیام‌رسان است تبدیل می‌شود. (شاید واقعا کروم هم در این زمینه برای کاربری که 100 تب را در دستگاه هوشمند باز می‌کند حرفی برای گفتن نداشته است.)

امیر عصاری

ضمیمه کلیک جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها