
به گزارش جام جم آنلاین از شبکه رادیویی تهران، باغ گیاهشناسی ملی ایران در نزدیکی تهران، در منطقهٔ چیتگر در محله آزادشهر قرار دارد.
در این باغ انواع گونه های درخت، درختچه و گونه های گیاهی از اقلیم های گوناگون وجود دارد، اقلیم چین و ژاپن، اقلیم هیمالیا، اقلیم قفقاز، اقلیم سیبری و آمریکا و باغهای اروپایی از اقلیمهای جهانی این باغ است.
علاوه بر این عموم شهروندان می توانند ضمن بازدید از این باغ، از سومین جشنواره گلاب گیری بهاری، عرقیات و نمایشگاه محصولات سالم و طبیعی بهره مند شود.
تور گردشگری جمعی از همکاران شبکه رادیویی تهران هم برگزار و جمعی از رادیو تهرانی ها از این باغ و جشنواره بازدید کردند.
محمد نوروزی، مدیر اجرای این جشنواره بیشتر توضیح می دهد و می گوید: این جشنواره شامل دو بخش مجزاست، سالن های ویژه گلاب گیری و عرقیات که هر روز از گل های تازه قمصر کاشان آیین گلابگیری برگزار می شود. بازدیدکنندگان می توانند علاوه بر بازدید از مکان های دیدنی باغ ملی گیاه شناسی از تماشای سنتی گلابگیری لذت ببرند.
همچنین؛ در فضای به وسعت ۵هزار متر مربع با برپایی 50 غرفه سوغات و هدایا، محصولات و صنایع دستی استان های مختلف با انواع محصولات سالم و طبیعی استان ها از پوشاک، مواد غذایی و تزئینی گرفته تا آجیل و خشکبار محلی و ظروف سنتی خانگی عرضه می شود که شهروندان می توانند از این محصولات خریداری کنند.
نوروزی مهم ترین هدف برپایی این جشنواره بهاری را آشنایی مردم با فرهنگ و سنن اقوام مختلف می داند و می افزاید: این جشنواره و نمایشگاه با هدف ایجاد آشنایی هرچه بیشتر مردم با سوغات و هدایای استانهای دیگر همچنین ایجاد تبادل فرهنگی بین استانها برپا شده است تا شهروندان بیشتر با آداب رسوم و سنن مختلف استانها و شهرهای کشور آشنا شوند.
گفتنی است؛ جشنواره گلاب گیری و نمایشگاه سوغات استانهای مختلف تا 29 اردیبهشت ماه، در باغ گیاه شناسی ملی ایران واقع در اتوبان تهران کرج، پیکانشهر، بلوار سرو آزاد دایر است و از ساعت 9 تا 19 پذیرایی بازدیدکنندگان است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد