به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، طبق اعلام این موسسه، از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۶ در حدود ۴۰۰ گزارش در مورد مشکلات مرتبط با تاتو نظیر عفونت های ناشی از جوهر آلوده تاتو یا واکنشهای آلرژیک در آمریکا دریافت شده است.
دکتر لیندا کاتز، مدیر اداره آرایشی و رنگ این موسسه، میگوید: «نگرانیهای احتمالی مصرف کنندگان شامل شیوه های غیرایمن و خود جوهر است.»
به گفته وی، «استفاده از آب غیراستریل برای رقیق کردن رنگدانههای جوهر یکی از متهمان اصلی است. همچنین خود جوهر هم می تواند آلوده باشد هر چند که بر روی برچسب آن، عنوان استریل نوشته شده باشد.»
تحقیق نشان میدهد برخی جوهرهای تاتو حاوی رنگدانههای مورداستفاده در تونر پرینتر یا در نقاشی اتومبیل هستند. تاکنون هیچ رنگی برای تزریق در پوست با هدف آرایشی از سوی سازمان غذا و دارو آمریکا تایید نشده است.
کاتز در ادامه می افزاید: «شماری از واکنش ها ممکن است بعد از تاتو بروز کنند. ممکن است فرد دچار خارش، قرمزی و تاول در محل تاتو شود و حتی تب هم ظاهر شود.»
به گفته وی، «عفونت های تهاجمی تر ممکن است با تب بالا، لرز و تعریق همراه باشند. درمان این نوع عفونت ها ممکن است نیاز به مصرف انواع آنتی بیوتیک ها، احتمالا برای یک ماه، و یا حتی بستری شدن در بیمارستان یا حتی عمل جراحی داشته باشد.»
«همچنین خارش می تواند به معنای واکنش آلرژیک باشد. و از آنجائیکه جوهرها دائمی هستند واکنش می تواند دوام یابد.»
به گفته کاتز، برخی مشکلات نیز بعدها ظاهر می شوند. ممکن است در زمانیکه نیاز به انجام MRI دارید، محل تاتو متورم شده و بسوزد. از اینرو در صورت نیاز به MRI حتما از قبل به پزشک تان در مورد اینکه تاتو دارید بگویید.
در صورت تاتو کردن و بروز هر یک از مشکلات فوق حتما با پزشک مشورت کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد