ابتکار خبر داد:

طرح ضربتی نجات محیط زیست هرمزگان

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: تلاش‌های خوبی برای احیای محیط زیست در استان های کشور انجام شده و موضوعات محیط زیستی هرمزگان به صورت فراملی در دست پیگیری است.
کد خبر: ۱۰۰۱۹۸۲
طرح ضربتی نجات محیط زیست هرمزگان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از بندرعباس، معصومه ابتکار در نشست کارگروه های زیست محیطی استان هرمزگان، عنوان کرد: فعالیت های زیست محیطی در کشور افزایش یافته و با تمامی چالش های موجود شاهد آن هستیم که امور به طور نسبی در حال پیشرفت است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با بیان اینکه تمامی فعالیت‌ها باید متناسب با آمایش سرزمینی و ارزیابی ها صورت گیرد، تصریح کرد: بارگذاری جمعیتی و ایجاد زیرساخت‌ها در سواحل شرقی استان هرمزگان حتما با تبعاتی روبرو خواهد بود و از این رو باید در قدم نخست ظرفیت زیستی را احصا و سپس متناسب با بخش‌های مختلف اقدام به توسعه کرد.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: ما در محیط زیست رشد اقتصادی هشت درصد را قبول داریم اما می گوییم باید اقتصاد سبز در اولویت امور باشد و بدون این مهم نمی توان پایداری اقتصادی را خواستار بود.
وی با بیان اینکه میناب امروز نمونه بارز فعالیت های نادرست در بعد آب و خاک است، خاطرنشان کرد: اگر بدون توجه به مدیریت زیست محیطی رفتار کنیم بدون شک در آینده سرنوشت میناب در انتظار سایر شهرها و مناطق نیز خواهد بود.

ابتکار اظهار داشت: این وظیفه ذاتی مدیران است که شاخص های زیست محیطی را در راس تمامی برنامه ها قرار دهند تا از این مسیر بتوانیم به توسعه پایدار برسیم.

وی با بیان اینکه برای کاهش آلودگی هوای 35 میلیون نفر در شهرهای کشور سه سال است که برنامه های متمرکز اجرا کرده ایم، افزود: مرگ و میر بر اثر تبعات آلودگی هوا به طور محسوسی در گزارشات علوم پزشکی کاهش یافته است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با بیان اینکه دوره اقتصاد خطی به سر آمده و امروز اروپا به سمت اقتصاد مدور خیز برداشته است، گفت: در استان باید برای تمامی پسماندها برنامه داشته باشیم کما اینکه اروپا نیز طبق برنامه های توسعه خود 25 درصد از اقتصاد خود را از طریق بازیافت مواد مدیریت خواهد کرد.

معاون دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور نیز در این نشست با بیان اینکه از نظر زیست محیطی صنعت اوراق سازی کشتی یکی از صنایع مخرب محیط زیست به شمار می رود، عنوان کرد: عده ای در حال حاضر با خرید ارزان شناورهای اوراقی دولت را تحت فشار قرار داده اند.

فرشچی ادامه داد: برای خلیج فارس و دریای عمان فعالیت های مرتبط با اوراق کشتی به طور کامل ممنوع شده است.

وی با بیان اینکه برای هر استان کشور یک دستورالعمل خاص شیلاتی باید داشته باشیم، اضافه کرد: چیزی که سازمان شیلات برای کشور در نظر دارد تولید 200 هزار تن محصولات از فناروی پرورش ماهی در قفس است که در همین راستا با این امر توسط سازمان محیط زیست موافقت شده اما جواب آمایش ها به مرکز برگشت داده نشده است.

به گفته فرشچی سازمان محیط زیست هیچ مخالفتی با مزارع پرورشی ندارد اما در بعد چگونگی مدیریت آنهاست که حساسیت دارد و باید نحوه تغذیه و دفع ضایعات آن در قابل استانداردها باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان نیز در این نشست گزارشی از عمکلرد این اداره کل در دولت تدبیر و امید را ارائه داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها