به گزارش جام جم آنلاین، مازیار حسینی شامگاه شنبه در محل حادثه پلاسکو در جمع خبرنگاران افزود: عملیات آواربرداری خطری برای بازار کویتی ها ندارد و این بازار را تهدید نمی کند.
وی تصریح کرد: اما پس از پایان عملیات آواربرداری و ایمن سازی محل توسط کارشناسان نظام مهندسی عملیات مرمت سازی بر ساختمان بازار کویتی ها انجام می شود.
حسینی با بیان اینکه 60 ساعت از عملیات آواربرداری ساختمان پلاسکو می گذرد، افزود: با تلاش خستگی ناپذیر و مجاهدت های آتش نشانان و تزریق تجهیزات مدرن عملیات آوار برداری به خوبی پیش می رود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خاطرنشان کرد: حساس ترین مرحله عملیات آواربرداری برداشتن یک سازه فلزی سنگین به طول زیاد است که اگر عملیات این سازه فلزی به خوبی انجام شود عملیات آوار برداری با سرعت بیشتری انجام می شود.
وی با رد هر گونه حادثه آتش سوزی جدید در عملیات آوار برداری، خاطرنشان کرد: حریق خفته ای در هنگام عملیات آوار برداری وجود دارد که پس از جابجایی و رسیدن اکسیژن این حریق شعله ور می شود.
ساختمان پلاسکو واقع در خیابان جمهوری و تقاطع چهارراه استانبول حدود ساعت 8 صبح پنجشنبه 30 دی ماه دچار حریق شد و حدود ساعت11:30 دقیقه به علت شدت آتش فرو ریخت.
از زمان ریزش ساختمان پلاسکو تاکنون عملیات آواربرداری با کمک تمام تجهیزات و نیروهای امدادی به طور شبانه روزی ادامه دارد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد