به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر ، یک بررسی دیگر نیز بیان می کند مادرانی که در دوران بارداری برای درمان رفلکس اسید معده، داروهای سوزش معده مصرف می کردند، به احتمال زیاد باید برای درمان آسم فرزندشان در دوران کودکی اقدام کنند.
با این حال، متخصصان می گویند این ارتباط بالقوه قطعی نیست. آنها می گویند که این ارتباط می تواند توسط یک عامل مرتبط جداگانه ایجاد شود و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است برای این که تعیین شود آیا دارو بر سلامت کودکان تاثیر دارد یا نه.
به مادران باردار توصیه می شود که دستورالعمل های فعلی را دنبال کنند: استفاده از داروها در صورت ضرورت و مشورت با یک دکتر یا پرستار اگر علائم پایدار بود.
سوزش معده به وسیله اسید معده ایجاد می شود که از معده عبور کرده و به مری (لوله ای که معده را به گلو متصل می کند) باز می گردد. این وضعیت در دوران بارداری، به دلیل تغییرات هورمونی و فشار رحم در حال رشد بر معده، بسیار رایج است.
داروهایی به نام گیرندهH۲ آنتاگونیست و مهارکننده های پمپ پروتون، می توانند به جلوگیری از این رفلکس اسید کمک نمایند. آنها برای استفاده در دوران بارداری بی خطر در نظر گرفته می شوند چرا که بر رشد و نمو جنین تاثیر نمی گذارند.
پیش از این دانشمندان بیان کرده بودند که استفاده از این داروها ممکن است خطر ابتلا به آلرژی را در کودک متولد شده از طریق تأثیر بر سیستم ایمنی، افزایش دهد. اما این مطالعات یک ارتباط قطعی را نشان نداده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت