محمد سریر در ابتدا با اشاره به اهمیت جشنواره تولیدات استانی صدا و سیما در فضای کلی فرهنگی و هنری کشور به خبرنگار جام جم آنلاین گفت: آثاری که در این رویداد ما برای داوری شنیدیم در مقایسه با آنچه پیش از این متصور بودم پیشرفت بسیار محسوسی داشت و بخصوص عنصر خلاقیت در آثار تولید شده توسط هنرمندان استانی و شهرستانی نمود ویژه ای یافته است.
این آهنگساز و عضو هیئت مدیره خانه هنرمندان ایران افزود: من نگاه فرهنگی و هنری قوی را در میان این هنرمندان دیدم که اغلب پایه های قابل ملاحظه علمی را هم در بر می گرفت که بسیار امیدوارکننده و جدی است.
سریر تاکید کرد: هنرمندان جشنواره تولیدات استانی صدا و سیما توانسته بودند بخوبی از جانمایه های موسیقی نواحی و محلی بهره ببرند، آنها همچنین انگیزه های قوی و ارزشمندی برای تولید آثار با زبان و گویش محلی خود دارند که قابل احترام و ستودنی است.
این استاد دانشگاه با اشاره به نقش رسانه ملی در احیا و حفظ سنت های اصیل موسیقایی ایران توضیح داد: بسیاری از قطعات مرتبط با موسیقی نواحی و محلی اگر با ذائقه امروزی جوانان متناسب سازی شود اتفاق بسیار خوبی رخ می دهد، من باور دارم صدا و سیما می تواند در دورترین نقاط و محروم ترین بخش های کشور وارد شود و از هنرمندان جوان و باانگیزه و خلاق حمایت کند، کاری که شاید دیگر نهادهای فرهنگی نتوانند انجام دهند، در همین جشنواره شاهد هستیم که خیلی از هنرمندان جوان موسیقی محلی کشور با آثار و تولیدات رسانه ملی معرفی و شناخته می شوند و همین نقش مهم رسانه را در حفظ و برجسته کردن موسیقی ایرانی نشان می دهد.
او در پایان آرزو کرد نوزدهمین جشنواره تولیدات استانی صدا و سیما بتواند فرصتی برای انعکاس بهتر موسیقی نواحی و محلی ایران و شنیده شدن آن فراهم کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد