خبرنگار جام جم آنلاین این موضوع را با سعیده صالح غفاری مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران در میان گذاشت و با او به گفت و گو پرداخت .
وی در ابتدا صحبتش با تشکر و قدردانی ویژه از تمام ملت ایران بخصوص هنرمندان و ورزشکاران گفت: در روز های آینده قرار است یک نشست خبری وسیعی متشکل از تمام خبرگزاری ها و رسانه برگزار کنیم و در رابطه با شفاف سازی این دستاورد مردمی به طور کامل توضیح دهیم ، این نشست با مدیریت آقای اشکان خطیبی ، اعضای انجمن ، سفیران اوتیسم ، نائب رئیس و مدیرعامل برگزار شود.
وی در ادامه افزود : تمام مبلغ جمع آوری شده جز در راه خرید این 2 طبقه به هیچ وجه در مقاصد دیگر خرج نمی شود همچنین همان طور که می دانید مبلغ نهایی این 2 ملک که 1.5 میلیارد تومان است هنوز کاملا نشده و لازم به ذکر است این کمپین هنوز ادامه دارد و ما همچنان نیازمند کمک های مالی خیرین هستیم . برنامه انجمن این است که یک چک یک ماهه به مالک بدهد و در این فرصت یک ماهه امیدوار است مابقی این پول جمع گردد و تقاضای انجمن از وزارت بهداشت ، سازمان بهزیستی، آموزش و پرورش، شورای شهرها، مجلس، سازمان های بیمه، وزارت رفاه، ناجا و بسیاری از سازمانها و ارگانهای دیگر این است که کمی با انجمن های مردم نهاد همکاری کنند .
در گفت و گویی که جام جم انلاین چند روز پیش با دکتر سید محمد هادی ایازی معاون اجتماعی وزارت بهداشت انجام داد، او به خبرنگار جام جم آنلاین گفت :وزارت بهداشت اعتباری بر کمک مالی و تملک مکان به سازمان های مردم نهاد ندارد اگر مجلس و دولت برای این کار اعتباری را در اختیار ما بگذارد ما با کمال میل برای سازمان های مردم نهاد مکان و بودجه ای را اختصاص خواهیم داد تا به صورت گسترده بتوانند به فعالیت های خود ادامه دهند متاسفانه این امکان و اعتبار در اختیار ما نیست .
صحبت های دکتر ایازی را با مدیرعامل انجمن اوتیسم کشور در میان گذاشتیم و او پاسخ داد : انجمن این موضوع را پذیرفته است اما در رابطه با مشکلات دیگر کودکان اوتیسمی مانند کمبود دارو ، آموزش های ناکافی که در ادامه توضیح کامل خواهم داد و جز دستور کار وزارت بهداشت ، آموزش و پرورش ، بهزیستی و... است چرا این ارگان های دولتی کاری انجام نمی دهند و همکاری نمی کنند ؟
غفاری مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران در رابطه با تقاضاهای انجمن از وزارت بهداشت، بهزیستی ، بیمه و... گفت : حداقل درخواست انجمن از وزارت بهداشت یک جایگاه مناسب برای این بیماری است ، درست است که اوتیسم یک بیماری خاص محسوب نمی شود اما تعداد کودکان مبتلا به آن کم نیستند و این آمار رو به افزایش است و چه خوب می شود وزارت بهداشت مانند بیماری های دیگری مثل ام اس ، هموفیلی و... یک سبد حمایتی دارو در اختیار این کودکان قرار دهد .علاوه بر آن در سبد 2 الی 3 میلیونی این کودکان حداقل 500هزار تومان در ماه صرف هزینه های دارویی می شود چرا که داروهای این بچه ها تحت نظر بیمه قرارندارد و همچنین به دلیل این که اکثر داروها متابولیک و ایرانی هستند و برای جلوگیری از حملاتی مانند تشنج به کار می رود، نسخه ایرانی آنها نمی تواند جلوی این حملات را بگیرد.
غفاری افزود : مراکز بهداشتی و درمانی هیچ اطلاعات در رابطه با اوتیسم ندارند ، صد درصد این بچه ها دچار بیماری هایی مانند سرما خوردگی ، دندان درد ، آپاندیس و ... می شود حداقل کاری که وزارت بهداشت می تواند برای این کودکان انجام دهد این است که با مشارکت خود در مراکز بهداشتی برنامه های آموزشی مربوط به کودکان اوتیسمی را فراهم کنند . همچنین درخواست ما به آموزش و پرورش این است که اجازه دهد ما به مدارس و انجمن اولیاء و مربیان ورود کنیم تا آموزش های لازم و طرز برخورد و نگهداری این کودکان را به آنها آموزش دهیم بالاخره نگاه مردم و جامعه به کودکان اوتیسمی متفاوت است.
گذشته از تمام مشکلات کودکان اوتیسمی بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کار مثبتی که شروع شده بود در حال به سرانجام رسیدن است البته باید منتظر ماند و دید این دستاوردهای مردمی در نهایت چقدر به حل مشکلات جامعه کودکان اوتیسمی منجر خواهد شد و البته دستگاه های مسئول ازجمله وزارت بهداشت چه اقدامات موثری در موضوعات مشابه خواهن داشت.
بیتا نوروزی - خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت
و یا شماره كارت
٧٩٨١-٤٠٠١-١٢١٩-٦٢٧٤
بانك اقتصاد نوین به نام انجمن اتیسم ایران
شماره حساب ارزی برای همراهان خارج از كشور
147-750-5663528-1