به گزارش جام جم آنلاین ، هنگام مسواک زدن از ضربات آهسته و نرم به دندانها استفاده کنید و به خطوط لثه، دندانهای عقبی که معمولا دور از دسترس است و نواحی اطراف دندانهای پرشده، تاج دندانها یا قسمتهای ترمیم شده توجه ویژهای داشته باشید. در فرآیند مسواک زدن روی این بخشها تمرکز بیشتری کنید:
سطوح خارجی دندانهای بالا و سپس دندانهای پایین را تمیز کنید.
سطوح داخلی دندانهای بالا و سپس دندانهای پایین را تمیز کنید.
سطوح جونده را تمیزکنید.
برای تنفس بهتر و بوی نفسهای تازهتر در انتها زبان را نیز مسواک کنید.
برای تمیز کردن سطوح خارجی دندانها، مسواک را در زاویه 45 درجه در مقابل خط لثه بهصورت جارویی روی سطوح بکشید یا مسواک را با همان زاویه روی دندان بغلتانید. برای مسواک کردن سطوح داخلی دندانها نیز تقریبا مسواک را با همان زاویه 45درجه نگه دارید و با ضربات جلو و عقبی، تک تک دندانها را بشویید. در انتها، زبان را نیز برای از بین بردن باکتریهای احتمالی مسواک کنید.
بیش از حد مسواک نزنید
برخی افراد تصور میکنند اگر مدت زمان و دفعات بیشتری را صرف مسواک زدن کنند، نتیجه بهتری میگیرند بنابراین روزی بیشتر از سه تا چهار بار مسواک میزنند؛ غافل از آن مسواک زدن بیش از حد باعث از بین رفتن مینای دندان شده و به لثهها نیز آسیب میزند. همچنین به خاطر داشته باشید آرام، آهسته و بدون عجله مسواک را روی سطوح دندان بکشید، اما اگر از مسواک برقی استفاده میکنید، ریشههای مسواک بهطور برقی حرکت میکنند و شما فقط آن را هدایت میکنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت