به گزارش جامجم آنلاین به نقل از اسپوتنیک، مخوفترین و جالبترین سلاحها و خودروهای جنگی که توسط اتحاد شوروی سابق و روسیه فعلی طراحی شدهاند، را در ادامه می بینید.
هواپیمای جت جنگنده تی – 50 یک نمونه اولیه از جنگنده های پیشرفته سوخو است که جهت برنامه پاک فا (PAK FA) طراحی شده است، ایمن هواپیما یک جنگنده نسل پنجم و جزء برنامه ریزیهای روسیه جهت تجهیز نیروی هوایی این کشور است. حداکثر سرعت این جنگنده به 2440 کیلومتر در ساعت میرسد در حالی که حداکثر سرعت کروز آن 1800 کیلومتر در ساعت است.
سلاح روسی آر.پی.جی 7 یک جنگافزار ضد تانک است که یک راکت ضد تانک را شلیک میکند و در اصل توسط اتحاد جماهیر شوروی سابق طراحی شده است. امروزه شرکت روسی بازالت (Bazalt) آن را تولید میکند. این سلاح معمولا برای مورد هدف قرار دادن تهدیدات مستقیم بهکار رفته و بهراحتی پناهگاههای دشمن را نابود میکند.
هلیکوپتر ترابری 2 ملخه میل می- هشت (Mil Mi-8) توسط اتحاد جماهیر شوروی سابق طراحی شده است. امروزه این هلیکوپتر به عنوان یک وسیله آتش هوایی تهاجمی دارای و همچنین برای پست فرماندهی هوا برد بهکار میرود.
تانک روسی تی-چهارده (T-14) اولین تانک ساخته شده مبتنی بر بستر فناوری چند منظوره نظامی است. بسیاری آن را «تانک نسل آینده» مینامند. تی – 14 تانک رزمی اصلی روسیه است.
هواپیمای جنگنده سوخو اس – یو و پنج (Sukhoi su – 35) یکی از برترین جنگندهها از نظر مانوور دهی هوایی است.
تپل – ام (Topol – M) جدیدترین موشک بالستیک بین قارهای روسیه است.
سیستم موشکی دوربرد زمین به هوای اس-سیصد (S -300) توسط شرکت ان.پی.او آلماز طراحی شده است.
هلیکوپتر تمساح روسی یا کی.آ – پنجاه و دو آلیگیتور (ka – 52) نسل آینده هیلیکوپترهای جنگی است که برای منهدم کردن تانکها، هدفهای زره پوش و نیروهای پیاده دشمن طراحی شده است.
ارتش روسیه در نظر دارد تا بزودی قطارهای هستهای آر.تی بیست و سه (RT – 23) را که برای حمل موشک بهکار میروند را به خدمت بگیرد.
اسلحه آ.کا – چهل وهفت (AK- 47) که با نام کلاشینکف هم شناخته میشود، توسط جمهوری شوروی سابق طراحی شده است.
زیر دریایی پروژه – 941 یا «آکولا» (به معنای کوسه) یک زیردریایی هستهای جهت حمل موشکهای بالیستیک است که اولین بار در دهه 1980 توسط اتحاد جماهیر شوروی سابق ساخته شد که بزرگترین و سنگینترین زیردریایی است که تاکنون ساخته شده است. نیروهای ناتو آن را «تایفون» مینامند.
مترجم: جواد ودودزاده – جامجم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم