
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
این بخشی از متن گفت و گوی اصغر فرهادی با یکی از رسانه های خارجی است.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مشرق، اصغر فرهادی ، کارگردان مشهور سینمای ایران که این روزها فیلم فروشنده او در ایران اکران شده است هر چند در برابر رسانههای داخلی ترجیح میدهد از وجه خانوادگی و انطباق مفاهیم با هنجارهای خانواده ایرانی سخن بگوید اما در برابر رسانههای خارجی چهره دیگری از خود به نمایش میگذارد که روشنفکرانهتر است. او در گفتوگوی رسانهای خود در خارج از ایران گفته است: «استفاده نکردن از میزانسن و طراحی لباسهای تند و براق برای به تصویر کشیدن فاحشه موجود در فیلم به دلیل سانسور نبود. به علت احترامی بود که برای شخصیت این فاحشه قائل بودم و نمیخواستم درباره آدمهایی که چنین کاری میکنند درگیر کلیشه شوم. ترجیح دادم او را به عنوان یک آدم قابل احترام نشان بدهم، چون این برداشت من از روسپیگری است. من به آنها به چشم افرادی که به دیگران صدمه میزنند نگاه نمیکنم؛ آنها از کسی دزدی نمیکنند یا به کسی غیر از خودشان آسیب نمیرسانند. آنها تصمیم گرفتهاند خرج زندگیشان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدمها ارزش قائلم و میخواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانهتر و منصفانهتری به تصویر بکشم. اگر مساله فقط سانسور بود فکر میکنم که اگر فاحشهای را به شکل کلیشهای یا اغراقآمیز نشان میدادم کمتر ایراد میگرفتند. هرچند، چیزی که در اینجا وجود دارد بسیار حساستر، انسانیتر و پیچیدهتر است. بنابراین من با روسپیگری، به عنوان یک مساله انسانی، مشکل بیشتری خواهم داشت تا با تصویری که از آن ارائه میشود.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا
آخه چطور باید گفت كه مفاهیم زیاد و فوق العاده ای در این كلمه است كه متاسفانه در كشور ما فقط از یك مفهوم فرومایه آن استفاده می شود
شاید و شاید اینكه كلمه در ایران فقط برازنده اشخاصی همانند دكتر حسابی و دكتر سمیعی باشد
"من به آنها به چشم افرادی كه به دیگران صدمه میزنند نگاه نمیكنم؛ "
"آنها تصمیم گرفتهاند خرج زندگیشان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدمها ارزش قائلم"
اول : یعنی بی اعتمادی زن به شوهر و بالطبع ویرانی كانون خانواده و انتشار انواع بیماریهای خطرناك و مسری در میان جامعه از نظر ایشان صدمه زدن به دیگران نیست ؟!
دوم : پس زنانی كه برای حفظ عفت و عزت نفس خود ، تن به نظافت خانه های مردم یا نگهداری از سالمندان یا بیمارانی كه نزدیكانشان حاضر به انجامش نیستند یا كنار خیابان دستفروشی می كنند و..... چه جایگاهی نزد آقای فرهادی دارند ؟!!!!!