به گزارش
جام جم آنلاین نیسا محمودی روانشناس در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بدخلقی زنان از شرایط روحی، جسمی، محیطی و ژنتیکی آنها ناشی میشود و باید با ریشهیابی علل بدخلقی در خانمها و تلاش برای رفع آنها در جهت از بین بردن این مشکل اقدام کرد.
محودی ادامه داد: مشکلات جسمی از قبیل تغییرات هورمونی که زنان به طور ماهانه با آن مواجه می شوند و همچنین کمبود آهن، ویتامین ب۱ و کمبود سایر ویتامینها که معمولاً در زنان بیشتر است به بدخلقی آنان می انجامد.
وی ضمن تاکید به این موضوع که زنان بیشتر از مردان در معرض استرس قرار دارند، افزود: زنان به طور طبیعی و براساس متابولیسم بدنشان مضطربتر از مردان هستند و به همین دلیل ترشح هورمون سروتونین شادیآور در بدن آن ها کاهش مییابد و باعث اختلال در خواب، غذا خوردن، کاهش رضایت از زندگی و در نهایت بدخلقی میشود.
محمودی اضافه کرد: دوران کودکی و محیط زندگی افراد بر خلق و خوی آنها تاثیر مستقیم دارد و زنانی که دوران کودکی تنشزایی را پشت سر گذاشتهاند، نسبت به زنان دیگر بد خلقترند.
این روانشناس با اشاره به اینکه زنان بیشتر از مردان هیجانات خود را بروز می دهند، بیان کرد: یکی از راههای تخلیه هیجانات زنان در هنگام عصبانیت حرف زدن است. این در حالی است که مردان میل چندانی به صحبت کردن ندارند و بیشتر به سکوت کردن تمایل دارند که این مسئله منشأ بروز بسیاری از مشکلات بین زن و شوهر است.
محمودی تاکید کرد: زنان و مردان باید با روحیات و تفاوت های یکدیگر آشنا شوند وبه خوبی بتوانند یکدیگر را درک کنند چرا که بیشتر مشکلات بین آنان از عدم شناخت صحیح یکدیگر ناشی می شود. برای تحقق این امر افراد قبل و بعد از ازدواج باید به مشاور مراجعه کنند.
وی مهمترین دلیل بدخلقی و بهانهجویی زنان را بی توجهی و عدم درک آن ها دانست و گفت: زنان بیشتر از مردان نیاز به توجه دارند و بهترین راه برای جلوگیری از بدخلقی همسرمان توجه واقعی و عشق ورزیدن به او است.
محودی اظهار داشت: زنان نسبت به مردان اعتماد به نفس کمتری دارند و مردان باید با توجه کافی به همسرشان، رفع نیازهای او و پرهیز از مقایسه شریک زندگیشان با دیگری، همسری با اعتماد به نفس و خوشخلق برای خود رقم بزنند.
وی یادآور شد:با توجه کافی به زنان، عشق ورزیدن واقعی به آنها و تلاش برای کاهش دغدغههای شریک زندگی میتوان همسری خوش خلق داشت.