به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، طبق گزارش های بدست آمده از منابع سوری، باز هم شواهدی از حامیان غربی تروریسم دال بر دخالت سازمانهای اطلاعاتی فرانسه در حمله شیمیایی سال 2013 میلادی در غوطه شرقی واقع در حومه دمشق، پایتخت سوریه بدست آمده است، تا بازرسان سازمان ملل امکان بررسی اقدامات تروریستی تکفیریها را نداشته باشند.
سه سال پیش و در اواسط تجاوز گروههای تروریستی به خاک سوریه، صدها نفر در اثر حمله با گاز سارین در غوطه کشته شدند.
قتل عامی که بازرسان سازمان ملل متحد آن را بارزترین مورد تأیید شده استفاده از تسلیحات شیمیایی علیه غیرنظامیان پس از استفادۀ صدام، دیکتاتور سابق عراق از این تسلیحات در سال 1988 در حلبچه، دانستند.
جالب اینجاست که گروه های تروریستی و رسانههای غربی دولت سوریه را متهم به استفاده از سلاح شیمیایی علیه مردم خود کردند.
در همین خصوص بشار جعفری، نماینده سوریه در سازمان ملل متحد، در نشست شورای امنیت سازمان ملل با موضوع بحران سوریه، گفت: استفاده از تسلیحات شیمیایی در منطقۀ دمشق توسط تروریست ها بدین منظور بود که دکتر سلستروم (رئیس گروه بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل) به حلب نرود چون فرانسه میدانست چه کسی در حلب از تسلیحات شیمیایی استفاده کرده است.
وی افزود: آنها میخواستند با هر ترفندی از رفتن سلستروم به حلب جلوگیری کنند و بنابراین در دمشق از تسلیحات شیمیایی استفاده کردند و سازمان اطلاعات فرانسه در این مورد دخیل بود. فرانسوا دلاتره، نمایندۀ فرانسه در شورای امنیت سازمان ملل در واکنش به این اتهام، گفت این ادعا بیمعنا است.
در این میان افسر سابق ارتش آمریکا معتقد است اظهارات نماینده سوریه در سازمان ملل مبنی بر دست داشتن دستگاههای اطلاعاتی فرانسه در حملات شیمیایی به غوطه شرقی، حقیقت داشته است.
اسکات بنت در پاسخ به اینکه دخالت دستگاههای اطلاعاتی غرب در این حمله تا چه حد قابل تصور و به حقیقت نزدیک است گفت: به نظر من این اتفاق دقیقا روی داده است.
وی گفت: این حملات به طور حتم با دخالت دستگاههای اطلاعاتی و عوامل نظامی غرب در آمریکا، فرانسه و انگلیس روی داده است.
بنت گفت: این گروهها از مدتها قبل تلاشهای خود را برای انجام یک حمله شیمیایی متمرکز کرده بودند زیرا چنین حادثهای میتوانست باعث برانگیختن احساسات و افکار عمومی جهان شود و آسانترین راه برای به راه انداختن یک حرکت مردمی در کشورهای اروپایی برای جلب حمایت از مداخله نظامی مستقیم علیه دولت سوریه و سرنگونی بشار اسد بود.
واقعیت آن است که؛ آمریکا، ناتو، فرانسه و انگلیس نقشهای کشیدند تا بر اساس آن یک حمله شیمیایی در این کشور انجام دهند و سپس بشار اسد رییس جمهور سوریه را مقصر آن جلوه دهند و با این بهانه به سرعت خود را برای حمله نظامی به این کشور آماده کنند.
بر اساس این طرح رژیم سعودی نیز عوامل وهابی را به سوریه میفرستاد و گام بعدی هم حمله به مناطق جنوب روسیه و بی ثبات کردن آنها بود.
اما روسیه همه این برنامهها را خنثی کرد و توافقی را به وجود آورد تا بر اساس آن بشار اسد همه سلاحهای شیمیایی خود را نابود کند. به این ترتیب هیچ بهانهای برای جنگ و حمله به سوریه باقی نماند و آمریکا و ناتو ابتکار عمل را از دست دادند.
بنت با اعلام اینکه اظهارات وی در مورد سوریه با بررسی و پیگیری اطلاعات قابل اثبات است افزود، فرانسه با اتکا به نهادهای ظاهرا خیریه یا صنعتی مانند سازمان پزشکان بدون مرز و شرکت ساختمانی لافارژ که به بنیاد کلینتون کمک مالی کرده است، اقدام به عملیات علیه دولت سوریه می کرد.
شرکت لافارژ کارخانه سیمان خود در سوریه را به اردوگاه آموزشی نیروهای ویژه برای مبارزه با دولت اسد تبدیل کرد و این اثبات شده است. سازمان پزشکان بدون مرز نیز به ارائه اطلاعات به دستگاههای جاسوسی فرانسه متهم است. فرانسه با توجه به گذشته استعماری خود همواره به دنبال به دست آوردن سوریه بوده است.
گفتنی است، حمایتهای غرب از تروریستها هر روز جنایات جدیدی را رقم میزند چنانکه حمله خمپارهای تکفیریها به شهرک الزهراء در حومۀ شمالی حلب، چندین شهید و مجروح برجا گذاشت. در این حمله 3 تن از اهالی از جمله یک زن و یک مرد سالخورده شهید و 14 نفر از جمله چندین زن و کودک مجروح شدند.تکفیریها این حملات را از شهرهای بیانون و عدنان در اطراف شهرک الزهراء انجام دادند.
اسد: فرانسه حامی شماره یک داعش است
پیش از این بشار اسد رییسجمهور سوریه در گفتوگو با تلویزیون دولتی فرانسه با بیان اینکه واشنگتن در مبارزه با تروریسم در سوریه و عراق جدی نیست، تأکید کرد که دولت پاریس از حامیان شماره یک داعش به شمار میرود.
رییس جمهور سوریه در گفتگو با تلویزیون دولتی فرانسه با اعلام اینکه دستگاه های اطلاعاتی این کشور با فرانسه در ارتباط هستند، گفت: این ارتباط به درخواست مسئولان فرانسوی که چندی پیش به دمشق سفر کرده بودند، برقرار شد اما باید گفت که هنوز هیچ همکاری مشترکی میان دو طرف صورت نگرفته است.
دولت های غربی، عامل نفوذ داعش به سوریه
بشار اسد با بیان اینکه این دولت های غربی بودند که با حمایت های گسترده مالی و تسلیحاتی خود از تروریست های داعش، موجب نفوذ آنها در سوریه شدند. این گروه تروریستی در سال 2006 میلادی با نظارت مستقیم آمریکا تشکیل و اعضای آن به سوریه و عراق اعزام شدند. پیش از آن نیز گروه تروریستی جبهه النصره وجود داشت که جزئی از القاعده به شمار می رود. فرانسه یکی از عوامل مهم ورود تروریست ها به سوریه محسوب می شود. دولت پاریس حمایت های گسترده ای از داعش به عمل آورده است.
حمایت پاریس از ائتلاف معارضان سوری
بشار اسد به حمایتهای کشورهای غربی از ائتلاف معارضان نیز واکنش نشان داد و گفت: فرانسه از جمله کشورهایی است که اقدام به حمایت مالی و تسلیحاتی از این ائتلاف کرد. وزیر دفاع فرانسه به صراحت به این موضوع اعتراف کرده است.
این کمکها به بهانه حمایت از آنچه گروه های مسلح معتدل میخوانند، انجام میشود، درحالی که در سوریه هیچ گروه معتدلی وجود ندارد، زیرا کسی که سلاح به دست گرفته و مردم را به قتل میرساند تروریست است!!!
اذعان رسانه های فرانسوی به حمایت این دولت از تروریسم
اما اخیرا نشریه لوموند چاپ فرانسه، دست به افشاگری زده و از حمایت غیر مستقیم مالی یک شرکت تولید سیمان فرانسوی در سوریه از گروه تروریستی داعش پرده برداشت.
بر اساس این گزارش این نشریه، شرکت تولید سیمان «جبلیا» واقع در شمال شرق سوریه بین سال های 2013 تا 2014 مبلغ هنگقتی پول را جهت ساخت کارخانه در اختیار اعضای گروه تروریستی داعش قرار داده است.
لوموند نوشت: گفته می شود شرکت مذکور این پول را در ازای تخلیه مناطق اطراف این کارخانه که محل نگهداری تولیدات آن به حساب می آمده و در اشغال تروریستهای داعش قرار داشته پرداخت کرده است. کارخانه تولید سیمان «جلبیا» در سال 2007، توسط شرکت فرانسوی «لافارژ» به ارزش 600 میلیون یورو خریداری و بازسازی شد.
این شرکت سیمان سازی سوری - فرانسوی پس از اتمام تعمیرات و بازسازی3ها در سال 2010 راه اندازی شد. اما در سپتامبر 2014 و در پی یورش داعش به سوریه و اشغال منطقه اطراف این کارخانه تعطیل شد.
یقهدری در مورد حقوق بشر به سبک نوین غربی
با گذشت شش سال از بحران خانمان سوز سوریه که با جولان توحش گروههای تروریستی مختلف از اقصی نقاط جهان آغاز شد، نه تنها یک راه برون رفت از جنگ فرسایشی در منطقه توسط نظام بینالملل به اجماع نرسید،، بلکه مدعیان حقوق انسانها همچنان از باجّه شهروندان سوری ارتزاق میکنند.
در طول ماههای گذشته حجم انبوهی از اسناد و مدارک بمنظور تسلیح و تجهیز کلیه گروههای معارض بدست آمده که؛ پرچم کشورهایی همچون فرانسه - انگلیس - آمریکا و ... در قبضه آنها میدرخشد. دولتهایی نام آشنا برای جهانیان که بیش از دو دهه است برای ستاندن حقوق بشر انسانها در کشورهای جهان دوم و سوم یقه دری میکنند.
یکی از دولتهایی که بشدت غددغه نقض حقوق بشر را در دنیا دارد، فرانسه است. کشوری که به لحاظ انتقال تکنولوژی و صنایع مونتاژخود در دنیا سرآمد است. البته صادرات قهوه فرانسه به سایر کشورها، این محصول کشاورزی را بعنوان مطرحترین برند نوشیدنی گرم معرفی نموده است.
اما با این همه؛ ظاهرا تلخ کامی مردم خاورمیانه به مذاق سرویس های اطلاعاتی سرزمین خروسها (نماد فرانسه) شیرین آمده است. چنانکه این تلخ کامی ماندگارتر از نوشیدن چند جرعه از قهوه فرانسه است. و این بار تجارت مرگ به قیمت جان انسانها و نسلهای پیش روی آنها!؟ تلخ کامی با بوی تند گازهای شیمیایی؛ محصول مزارع آدمکشی و جنایتی است که با بذر مرغوب کاخ الیزه کاشته شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت