وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد

حمایت دولت از راه‌اندازی شبکه‌های اجتماعی بومی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

قبول نداریم فعالیت تلگرام ادامه پیدا کند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه قبول نداریم که فعالیت تلگرام در کشور ادامه پیدا کند، گفت: ما باید شبکه اجتماعی بومی خود را داشته باشیم، این کار منطقی نیست و از نظر امنیتی هم درست نیست که اطلاعات 20 میلیون کاربر در خارج از خاک ایران ذخیره شود و آن‌ها بتوانند روی این اطلاعات دخل و تصرف داشته باشند.
کد خبر: ۹۳۶۵۷۴
قبول نداریم فعالیت تلگرام ادامه پیدا کند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس ، محمود واعظی عصر امروز در نشست صمیمی با طلاب فعال در فضای مجازی در مرکز همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، با بیان اینکه کار زیادی در بخش فیلترینگ هوشمند و صیانت اجتماعی شده است، افزود: با هزینه 110 میلیارد تومان با 14 دانشگاه و پژوهشگاه مختلف قرارداد بسته شده تا این کار انجام شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های متقابل در جنگ سایبری تصریح کرد: امروز جنگ تکنولوژی هست و ما هم در لبه تکنولوژی هستیم چراکه در کشورهای غربی بخش‌های غیر دولتی هم سرمایه گذاری می‌کنند و شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات بسیار پولدار شده‌اند و حتی درصد کمی هم که در حوزه تحقیقات صرف می‌کنند برای ما بسیار زیاد است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه ما در اراده و هدف هم‌نظر هستیم، گفت: ممکن است در روش‌ها اختلاف نظر باشد اما در هدف هم عقیده‌ایم.

وی تصریح کرد: برخی می گویند همه فضاها را ببندید و مهم نیست که خیلی از اندیشمندان نتوانند از بستر اطلاعات استفاده کنند و اگر بتوانند می‌گویند اینترنت هم می‌خواهیم برای چه، اما برخی هم مانند من معتقدند که اینقدر باید امکانات را بالا ببریم تا بتوانیم در جنگ تکنولوژی حضور مثمر ثمر داشته باشیم و با توسعه فیلترینگ هوشمند و تولید محتوا با مطالب غیراخلاقی مقابله کنیم.

واعظی با تاکید بر اینکه قبول نداریم که فعالیت تلگرام در کشور ادامه پیدا کند، گفت: ما باید شبکه اجتماعی بومی خود را داشته باشیم، این کار منطقی نیست و از نظر امنیتی هم درست نیست که اطلاعات 20 میلیون کاربر در خارج از خاک ایران ذخیره شود و آن‌ها بتوانند روی این اطلاعات دخل و تصرف داشته باشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اذعان کرد: دلیل اینکه کاری نمی‌کنیم این است که نمی‌خواهیم حکومت را مقابل 20 میلیون نفر قرار دهیم و بستن تلگرام هم مشکلی را حل نمی‌کند. ما وایبر، ویچت و... را داشتیم آیا با بستن این نرم افزارها آن‌ها بیکار نشستند؛ یکی از این نرم افزارها وقتی بسته شد ظرف 24 ساعت 12 میلیون کاربر وارد نرم افزار دیگری شدند و اگر این بسته شود به سرعت نرم افزار دیگری اوج می‌گیرد.

وی با بیان اینکه منتظر این هستیم که برنامه مناسبی در داخل کشور آماده شود تا این کار توسعه یابد، تصریح کرد: کار زیادی در بخش شبکه ملی اطلاعات انجام شده است و یکشنبه آینده فاز نخست آن به بهره برداری می‌رسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
منا
-
۲۰:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۲
۰
۰
اطلاعات 20 میلیون نفر توسط تلگرام لو رفت یا اپراتور تلفنِ همراه كه جزئیات كامل مشتریانش رو در اختیار هر نهادی قرار میده؟؟؟؟

حمید
-
۰۲:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
دقیقا ؛ اگه فكر كردن میتونن به كمك تلگرام جاسوسی ملت رو بكنن یا سو استفاده های مالی بشه براشون متاسفم !! فوقفوقش تلگرام نشد یك برنامه دیگه . . .
سجاد
-
۰۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
۰
۰
البته ؛ اون وقت میتونن با خیال راحت هم پول بیشتری به جیب بزنن و هم راحت جاسوسی ملت رو بكنن !!! تو خواب ببینه
تلگرام نشد ؛ اون یكی

نیازمندی ها