دادستان کل کشور: طرفدار اعدام نیستیم

دادستان کل کشور گفت: ما هیچگاه طرفدار اعدام نیستیم اما هنگامی که فردی منافع خود را به منافع دیگران ترجیح می دهد آیا می شود برای او حق حیات قائل شد؟وی افزود: هنگامی که ما چنین افراد سوداگری را اعدام می کنیم می شویم ضد حقوق بشر.
کد خبر: ۹۱۵۶۵۰
دادستان کل کشور: طرفدار اعدام نیستیم

به گزارش جام جم آنلاین ، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در حاشیه همایش روز جهانی مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران درباره اینکه قوه قضائیه چه اقدامی در بحث فیش های حقوقی انجام داده است، افزود: اعتقادم این است که اولا دولت و دستگاه قضایی با این قضیه به صورت جدی برخورد کند و انتظار ما از ریاست جمهوری اینست که همانگونه که خودش نیز گفته و وعده داده با مدیران اینچنینی حتماً برخورد شود و حتی گفته باید این مدیران عزل شوند که باید دید چند نفر از این مدیران که اسناد و مدارکشان در دست و غیر قابل انکار است عزل می شوند.

وی با بیان اینکه این مسئله را نباید جناحی و سیاسی کرد، افزود: یعنی اینگونه نباشد که یک جناح فیش های حقوقی جناح مقابل را منتشر و علم کند و بخواهد آنها را بکوبد و یا بالعکس.

حجت الاسلام منتظری ادامه داد: این کار، اخلاقی و درست نیست و در ماه مبارک رمضان که همه باید در جهت خودسازی حرکت کنیم بخواهیم افراد را به این وسیله بکوبیم که نامطلوب است و قطعا و مسلما مقامات عالی نظام از ریاست جمهور تا ریاست دستگاه قضائیه و مجلس درصدد این هستند که این مسئله را حل و فصل کنند تا ان شاءالله شاهد این تعبیرهای ناعادلانه و ناروا نباشیم.

دادستان کل کشور گفت : انتظار ما از همه دستگاهها اینست که در این قضیه به طور جدی ورود کنند و اعتماد مردم را به دستگاه های اجرایی و دستگاههای نظام هر چه زودتر به جای خود برگردانند تا آثار سوئی در جامعه نداشته باشد.

پیشگیری در مبارزه با مواد مخدر مقدم بر برخورد است

دادستان کل کشور گفت: پیشگیری در زمینه مبارزه با مواد مخدر، مقدم بر برخورد است که البته موضوعی فراقوه ای است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری در همایش سالروز جهانی مبارزه با موادمخدر که با حضور وزیر کشور و برخی از نمایندگان و سفرای کشورهای خارجی و مسئولین مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، افزود: مسئله مواد مخدر و گسترش روز افزون آن در پی اراده قوی شکل گرفته است.

وی گفت: عرضه مواد مخدر میلیاردها دلار در دنیا گردش مالی دارد و یکی از راههای به انحطاط کشیدن جوامع همین مواد مخدر است.

حجت الاسلام منتظری با اشاره به اراده برخی از قدرت ها در زمینه افزایش عرضه مواد مخدر، افزود: آمار کشت، تولید و صدور مواد مخدر قبل از اشغال افغانستان و بعد از آن نشان می دهد که اراده محکمی در افزایش عرضه این مواد وجود دارد و قدرتها هیچگاه به شکل جدی در صدد مبارزه با این بلای خانمانسوز بر نیامدند.

وی ادامه داد: بر این اساس کشور ما نیز متاثر است و در زمینه کشف مواد مخدر در رده نخست قرار دارد.

دادستان کل کشور اظهار کرد: 90 درصد مواد مخدر جهان، در کشور همسایه ما افغانستان کشت می شود.

طرفدار اعدام نیستیم

حجت الاسلام منتظری افزود: جمهوری اسلامی ایران ظرفیت مبارزه با مواد مخدر را دارد اما انتظاری که از مدعیان حقوق بشر داریم این است که اگر در این زمینه یاری نمی رسانند لااقل کارشکنی نکنند.

وی در ادامه تصریح کرد: ما هیچگاه طرفدار اعدام نیستیم اما هنگامی که فردی منافع خود را به منافع دیگران ترجیح می دهد آیا می شود برای او حق حیات قائل شد؟

حجت الاسلام منتظری افزود: هنگامی که ما چنین افراد سوداگری را اعدام می کنیم می شویم ضد حقوق بشر.

دادستان کل کشور گفت: در کشور ما افرادی که اعدام می شوند دو دسته اند: قاچاقچیان مواد مخدر که اینچنین جامعه را به تباهی می کشند و کسانی که مرتکب قتل شده اند.

وی با اشاره به سیاست دستگاه قضایی در زمینه مبارزه با مواد مخدر افزود: سیاست دستگاه قضایی در دو بخش پیشگیری و برخورد قاطعانه خلاصه می شودکه البته پیشگیری مقدم بر برخورد است.

حجت الاسلام منتظری از وزیر کشور خواست تا امر پیشگیری در زمینه مبارزه با مواد مخدر را جدی بگیرد.

وی گفت: در برخورد قاطعانه نیز فقط از بین بردن متخلفان مدنظر نیست، بلکه برخورد قاطعانه اشکال مختلف دارد.

دادستان کل کشور افزود: این آمادگی در دستگاه قضا وجود دارد که توان خود را به عنوان عضوی در ستاد مبارزه با مواد مخدر مضاعف کند.

حجت الاسلام منتظری گفت: از زمان حضور بنده در مسئولیت دادستانی کل کشور معاونتی برای مبارزه با مواد مخدر ایجاد شد تا به شکل مستقل و جدی با این پدیده شوم مبارزه شود.

وی افزود: از طرفی قانون مبارزه با مواد مخدر نیاز به بازنگری دارد که دستگاه قضایی متولی آن است و بر این اساس هرگونه پیشنهادی در تدوین این قانون پذیرفته می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها